Dinosp Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 ;D ;D ;D Το είδα βρε Κωστα, αλλα είπα, δε βαριέσαι... θα το καταλάβουν απο τα συμφραζόμενα εκει στο ξωκλήσι του Ευρίπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Απλα ηθελα να το ξεκαθαρισεις. Οχι για μενα, για τη φουκαριαρα την μανα μου που συχνα σε διαβαζει και αναρωτιεται "τι πινει ωρες ωρες αυτο το παιδι?" Η αναφορα της τσιπουρας ομως μου θυμισε οτι πειναω. Μεγα λαθος... Την κανω να τσιμπησω κατι ελαφρυ (λεμονατες φτερουγες με ρυζι) βλεποντας τον φιλο μου τον Γρηγορη στον ΑΝΤ1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Απλα ηθελα να το ξεκαθαρισεις. Οχι για μενα, για τη φουκαριαρα την μανα μου που συχνα σε διαβαζει και αναρωτιεται "τι πινει ωρες ωρες αυτο το παιδι?" Η αναφορα της τσιπουρας ομως μου θυμισε οτι πειναω. Μεγα λαθος... Την κανω να τσιμπησω κατι ελαφρυ (λεμονατες φτερουγες με ρυζι) βλεποντας τον φιλο μου τον Γρηγορη στον ΑΝΤ1... Μην μου πεις το τι θα τσιμπήσεις, Κωστα, γιατι ειμαι αδύναμος χαρακτήρας και σε δίαιτα... Δεν με πολυ παίρνει για κραιπάλες γιατι εχω μια παρουσίαση στις εννιάμισι αύριο - να σπω τη αλήθεια λέω να μην παω καθόλου και να τους γράψω όλους ξέρεις που... Σχετικά με το τι πίνω: κάτι συνομήλικα ξύδια... που αλλάζουν κατα περίπτωση Αυτο που ΔΕΝ αλλάζει ειναι το πρωινό μου άκουσμα [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Μην μου πεις το τι θα τσιμπήσεις, Κωστα, γιατι ειμαι αδύναμος χαρακτήρας και σε δίαιτα... Τι να μη σου πω, που σου ειπα. Παραφαγα παλι. Εχω εδω διπλα μου μισο λιτρο Coca Cola. ;D Θελω κι εγω διαιτα αλλα δυσκολο...Οσο για το ποτο, και σαν παραλιγο αλκοολικος, να σου πω οτι εχει πεσει "κοφτης" και δεν πινω πλεον καθολου στο σπιτι. Μονο οταν βγαινω βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2016 To soundtrack της νιοτης μου που λενε και οι πΓοιτικοι καλλιτεχνες στην TV ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 power trio κλπ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 Τι "κλπ" ρε Samy? Βαριεσαι να γραψεις τελευταια. Γραψε ολη την προταση. Power Trio και? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις