trlschrns Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 msg μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
estpany Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 ... and now something completely different ! Λοιπόν, δυό μέρες τώρα μου έχει κολλήσει το "Bitter Branches" της συνομήλικης μου Πόλυ Τζήν Χάρβει ! (παίζαμε μικροί στην παιδική χαρα μαζί..!) Το παραθέτω : Υ.Γ. Κάτι μου θυμίζει ο τρόπος που τραγουδάει "..bitter Branches" και στύβω το μυαλό μου αλλά τίποτα.. Μου έρχεται κάτι σε "........ highway" στο νου, αλλά δεν. Σπάσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Εγω ακουω ΠΑΝΚ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Πάμε μωρή παιδική ηλικία walkman και 90αρα αντιγραμμένη βιαστικά [flash=200,200] Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Εγω ακουω ΠΑΝΚ protopunk, λέμε.......... 8) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία αυτή η μαγκιά με το soundcloud [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Κόλλησα λουπαροντας το προηγούμενο του Ατρεα Αυτο το παιδί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ - ειναι ενα επίπεδο μόνος του - τοσο συνθετικά, όσο ερμηνευτικά, όσο και κοινωνικά... Τυχερος που τον γνωρισα δι ολίγον, και μιλήσαμε δι ολίγον (πάνω απο κάτι τηγανητές πατάτες και μερικά προκαταρκτικά τσιπούρα και υπό το βάρος μιας απειλητικως επερχόμενης προγραμματισμένης πτήσης) [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Είναι πουλί καλός ο οίκος των Ατρειδών, αλλά έχει καιρό να βγάνει κάτι, μάλλον κοπροσκυλιάζει No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλα ρε συ Σε 700 τετραγωνικά 5 τραγούδια χωρίς το Lady Νany Αίσχος - απολύεσαι [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 Τυχερος που τον γνωρισα δι ολίγον, και μιλήσαμε δι ολίγον πάνω απο κάτι τηγανητές πατάτες και μερικά προκαταρκτικά τσιπούρα.... Μας μπερδευεις ωρε Ντινο. Τελικα τα ειπατε πανω απο μια ή πανω απο μερικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις