Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω Χέβι μέταλλέ λαίμαι, όχι πως ο Αυτοκράτωρ της Πύλου θα με έπεφτε λίγος, αλλά θέλβ Τζάκσον..............μιλάμε για ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Van Halen σου κάνει; Θα πεις και κάνα Stones; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Van Halen σου κάνει; Εντάξει, Μάνο-sh είναι, Σάμυ είσαι πάρα πολύ τυχερόsh. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει, Μάνο-sh είναι, Σάμυ είσαι πάρα πολύ τυχερόsh. :D Θα είναι η συμμετοχή έκπληξη ;) Θα είναι ένας τέτοιος τύπος... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις μίλησα με τον ηχητικό, μιλάμε θα γενεί πανκιός λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις μίλησα με τον ηχητικό, μιλάμε θα γενεί πανκιός λαίμαι ;D ;D ;D Ουάοοοοο... άρα σχεδόν όλοι έχουν λάβει θέσεις ;) Μένει να βάλουμε στο παίγνιο και τον θείο Ν. Φάντα αστικά 8) Τι stones και α$^@α μάντολες, μιλάμε επαέ θα γίνει Κούγκι. Να μη σου πω ότι θα σκίσουμε και... τρία μνημόνια (μονοκοπανιά) ;D ;D ;D ;D Αλλά έως τότε ας απολαύσουμε την ησυχία 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Μένει να βάλουμε στο παίγνιο και τον θείο Ν. Τι stones και α$^@α μάντολες Άμα θέτε Stones και θείο Ν. ένας μόνο μπορεί να τα συνδυάσει όλα αυτά. Ο Βασίλης ο Σπυρόπουλος από την Σπυριδούλα, που παίζει εδώ ένα σολάκι. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Άμα θέτε Stones και θείο Ν. ένας μόνο μπορεί να τα συνδυάσει όλα αυτά. Ναι, αυτοί... Μουσική για τον εργάτη βρε... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Θέλουμε άλλο ένα γκρουπ τα ηχητικά στοιχίζουν , θέλω όμως γρουπ όχι παπαντζιλίκια του βλουζ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Θέλουμε άλλο ένα γκρουπ τα ηχητικά στοιχίζουν , θέλω όμως γρουπ όχι παπαντζιλίκια του βλουζ Marathon is your man. ;) Ή αυτός. https://www.youtube.com/watch?v=YCrxUjIYb88 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 ή αυτοί...:) https://youtu.be/OezHRns06-8 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις