gvour Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Ήρθα κι εγώ απλά για το παρόν Καλως τον. Τι λεν τα νησα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Oλα καλα θα πανε αδερφε,το πιστευω. Να 'σαι καλά αδερφέ μου. :-* :-* We are fucking human after all. All we have to wait for, is death. After our first breath we slowly fall we are the harvest of the ripper the harvest of the keeper we are the dust for the sweeper of the earth Κάντο ρεφρενάκι αγόρι μου. :D Κι άλλο για πάρτη σας. Καλησπέρες! @athange Τι κάνεις ρε φίλε? :-* Κομματάρα έβαλες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athange Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Όμορφα. Είχα καιρό να ακούσω απ'τον φίλο και είπα να τον ψάξω στο στέκι του. Καλησπέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 [flash=200,200] Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athange Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Ένα απ'τα αγαπημένα μου, σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 σπέρες... ΥΓ. Στράτε ευχές για το καλύτερο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rock3ros Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Pink Floyd – Classic Diamonds (2016) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2016 Παίξανε και σμοκέ ον δε βάσα με φωνητικά ΠαπIακωνσταντίνου Τζόνι Ταφ ο μπανιαρισμένος Ωραία το βαράει το Λα, ο Τάφ Δεν τοχα δει προηγούμενως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει θέμα, είπε εξαρχής να φουνάξω του Κιθ, κάποιοι ήπιαν, μη το κάνουμε θέμα για μια εμφάνιση. Ήρθε μετα ο Γιομπαζολιάς και με λέει, ότι πιείς δικά μας, ε δε γίνεται, έτσε, ή θα κόψουμε πωπούς, ή θα πάμε βόλτα στον εθνικό κήπο τα δίδυμα...............δυστυχώς έχω να κάμνω με γκέισες, καρκίνους, σκορπιούς και υδροχόνες No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις