fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 Αμπερκρομπί και αηδίες ;D ;D ;D αμάν ρε Στράτο... έχουμε πει τέτοιες ώρες δουλεύω μην με αποσπάς... καλά που είναι και ο Σάμυ και με επαναφέρει... 8) Έτσι. :) Και ένα από τον John Surman. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 @Superfunk: Αν σου αρέσουν οι Wolf Alice, τότε αυτούς θα τους λατρέψεις. Στο ίδιο στυλ, αλλά (για εμένα) πολύ, πολύ καλύτεροι, με εκπληκτικά γυναικεία φωνητικά: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ ωραιοι και αυτοι.Οι WA μου αρεσουν λιγο περισσοτερο ομως. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 I've got a bottle of Rose Let's try it Το επίπεδο έχει πέσει εδω μέσα, οπως έγραψε και ο mamonu... αν ναι, ειμαι σίγουρος οτι και εγω ειμαι ένας απο τους λόγους Οπως θα έλεγε και ο Τζιμπούρ: Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 Το επίπεδο έχει πέσει εδω μέσα, ειμαι σίγουρος οτι και εγω ειμαι ένας απο τους λόγους Άσε ρε Ντίνο τα σάπια. :D Αλόχα και από μένα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 Άσε ρε Ντίνο τα σάπια. :D Αλόχα και από μένα. Καλα... τ' αφήνω, Στρατε Αλοχα (παραδοσιακή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosc Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 Αμπερκρομπί και αηδίες ;D ;D ;D Οπως εγραψε και ο mamonu το επιπεδο εχει πεσει εδω μεσα. Μα ειναι συγκροτημα αυτο? Αυτος δε ο τραγουδιστης τους απαραδεκτος. Εδω συγκροτηματαρα και τραγουδισταρας. https://www.youtube.com/watch?v=XxAA1KyS3Q0 "If we don't succeed, we run the risk of failure." - George W. Bush Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία - έχει διάφορα εκει έξω... και αρκετά εδω μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις