AuditoryDriving Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 [flash=200,200] Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 The Sound, The Soul, The One λεμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 Με πήρε σήμερις ο Ερνιμπώλλης τελέφουνο και με λέει φίλοους πάρε τη κοπελίτσα στους Παράγκας για κανά δοκιμαστικό μπας και πουλήτσουμε και κανά σιγνατσιουρ Στινγκρέι της εν λόγω. Κάντο να σχωρεθούν και τ' αποθαμένα του Δαυίδ, άντε γιατί έχει πλαντάξει το κορτσούδ με το που πέθανε, τέλειωσε και η τουρνέ του Κράβιτς. Θα το σκεφθώ βέβαια, γιατί έχω προπληρώσει και το παρΤΕΡΡΙος, για τα επόμενα 36 χρόνια No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2016 Τι μου θύμησες τώρα ρε Παράγκα......σαν χθες μου φαίνεται που τα λέγαμε με τον David.... :-\ :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Τρομερό soundtrack More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις