Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Άντε και άλλο ένα γιατί με έπιασαν οι νοσταλγίες :D ΥΓ: Ο δίσκος βέβαια- για όσους θυμούνται- ήταν ελληνόφωνος. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Άντε και άλλο ένα γιατί με έπιασαν οι νοσταλγίες :D Ο μόνος τρόπος δια να γλιτώσω το φίλοους συνεργάτη είναι ταύτος No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Κατω τα αφεντικα! ;D ;D ;D Αφεντικο εσυ μην ακους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Κατω τα αφεντικα! ;D ;D ;D Εγώ πάντως, ως εξωτερικός συνεργάτης, δεν έχω παράπονο από τον Παράγκα.....Επλερώθην..... ;) Καλησπέρα παίδες.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως, ως εξωτερικός συνεργάτης, δεν έχω παράπονο από τον Παράγκα.....Επλερώθην..... ;) Καλησπερα Φωτη. Ουτε εμεις εχουμε παραπονο,η αληθεια να λεγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα Φωτη. Ουτε εμεις εχουμε παραπονο,η αληθεια να λεγεται. Το σωστό να λέγεται... Η αμοιβή έπεσε ντούκου- το τσίπουρο ήρθε ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Απαπαπαπαπα, πάλι μαλλιάδες ακούτε..... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Απαπαπαπαπα, πάλι μαλλιάδες ακούτε..... Και οχι μονο. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Και οχι μονο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Με αυτο αρχίσαμε... Και κάναμε φίλους - και ήπιαμε ενα ποτήρι παραπάνω και κάναμε "εχθρούς" - και είπαμε μια κουβέντα παραπάνω και ίσως χάσαμε το μέτρο μερικές φορές - αλλα πάντα παροδικά και με καλή διάθεση - με διάθεση rock... με αξιοπρέπεια... Για μερικούς ο κύκλος έκλεισε απότομα... Μαλλον οδυνηρά για τους εξ ημων μη εξοικειωμένους - ισως αδιάφορα για τους εξ υμων έμπειρους - Όμως, οπως λέει και ο δικός μου "u know, the darkest hour is right before the dawn" Αύριο θα ζεστάνει... Μάλλον Καλό ξημέρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις