fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Μ΄άνοιξε την όρεξη o Blue από το άλλο "Δωμάτιο" με τα δίλεπτα σαδιστικά βίντεο καί ήρθα εδώ στο "Δοξάτο" να βγάλω το άχτι μου.. :P Έλα ρε φίλε να σε φτιάξω. Άμα βρεις και ποιός παίζει.... Τα νερά που ακούγονται είναι προφανώς από το τσαντήρι. :D Djangos_Waltz_-_Acoustic.mp3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Καλοριφερ ειναι το τρεχουμενο,κανει μπαμ. Γαζωνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Μ'αρεζ..που με δλιευς... Είσαι αρχηγός λαίμαι..ωραίος.. Μπάζει νερά το Recording Studio..να υποθέσω καί τίνος είναι αι εγκαταστάσεις? Έλα ρε φίλε να σε φτιάξω. Σε θεωρώ καί γω φίλο καί ας μη το ξέρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Γαζωνει! Ήμανε κοπτοράπτρα κάποτες. ;D :-* Κι ας έπαιζα τύφλα. Σε θεωρώ καί γω φίλο καί ας μη το ξέρεις.. Αν σου πω ότι με συγκινείς θα το πιστέψεις? :-[ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marugen Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 http://www.youtube.com/watch?v=S62_iOHy3Fw "That crazy bastard may be the only sane one left" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaraNubes Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Καθότι απουσιάζω απ το πρώην ζμπίτιμ κανά 2 χρόνια και καθόσον το βινύλιο βρίσκεται εκεί και επειδή για κάποιο αδιανόητο λόγο το συγκεκριμένο άσθμα, απ το συγκεκριμένο άλμπουμε, κάποιος ΒΛΑΚΑΣ, το απαγορεύει λόγο δικαιωμάτων να ακουστεί στην Ελλάδα, εδώ και καιρό. Θα παρακαλούσα, αν κάποιος, έχει την εκτέλεση να με τη στείλει με πμ, ή να με υποδείξει δημόσια το τρόπο που μπορώ να την ακούω. Ευχαριστώ Lou Reed/ Rock'n roll animal/ rock'n roll το άσθμα- ψάχνω αυτή και μόνο αυτή την εκτέλεση No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Σου κάνει? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις