samy paraga Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Φίλος κατ αρχάς συγχαρητήρια, το μαγαζί ανακοίνωσε καλά νούμερα ;) 8) Τα εισιτήρια; Για που το έβαλες; (Ακολουθεί άσμα μέταλ της εποχής μου) Tin Pan Alley και Ζαικο είχε το προγραμμα, φίλος Κατέληξε στο να της φτιάχνω τσαγια και κοτόσουπα με κριθαράκι και λεμόνι http://www.kathimerini.gr/847427/article/gastronomos/syntages/kotosoypa-me-kri8araki-kai-lemoni Και για να πω την αλήθεια, το γουστάρω... Θεωρητικά, Οι the jumpin' bones ανοίγουν σε λιγο (10 μμ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Tin Pan Alley και Ζαικο είχε το προγραμμα, φίλος Κατέληξε στο να της φτιάχνω τσαγια και κοτόσουπα με κριθαράκι και λεμόνι http://www.kathimerini.gr/847427/article/gastronomos/syntages/kotosoypa-me-kri8araki-kai-lemoni Και για να πω την αλήθεια, το γουστάρω... Θεωρητικά, Οι the jumpin' bones ανοίγουν σε λιγο (10 μμ) Να ευχηθώ περαστικά; Το μενού παραπέμπει προς τα εκεί... Ο Παράγκας έβαλε Metal Church :o Αποκλείεται να είναι αυτός. Έχει πέσει θύμα εξωγήινης απαγωγής ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 εγώ τον έκρουσα τον κώδωνα... ραγισμένο τον άφησα... με γράψατε... ορίστε τώρα.... όσο πάει και χειροτερεύει.... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Να ευχηθώ περαστικά; Το μεταβίβασα - Ευχαριστίες και την συμπάθεια μας για τις γλυκές σας προσπάθειες σας με τα δίδυμα Ο Παράγκας δεν με εκπλήσσει Πρώτον, το no tomorrow ειναι μέταλ punk Δεύτερον, κάνει παρέα με τον Digisilence, τον προαγωγό, που ειναι γνωστός μεταλλάς Εγω τον χαβά μου Edit: με εκπλήσσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Μπα, μπα, μπα... το ρίξαμε στο ethnic; Συνεχίζεις να με εκπλήσσεις ;D @ Ντίνος: Ευχαριστώ πολύ. Σήμερα μαζέψαμε και την μικρή σπίτι, οπότε έχουμε απαρτία ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Δικό σου ΚΟΒΑ του βουνού ;D ΥΓ: Κανονικά είναι ΚΟΒΒ ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Έπιτέλους....! Ό αγώνας τώρα δικαιώνεται..... :D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις