RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Εδώ ο Γουοτερφόλιος με το Χαμούνδ σε μία περίτεχνη μανέβρ, στα στενά του Ευρίπου λαίμαι. Δοντ ντρινκ εν ντράιβ λαίμαι Όταν είναι να αλλάξεις νερά μη πίνεις ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Όταν είναι να αλλάξεις νερά μη πίνεις ;D ;D ;D Ηταν καπου στις 2 παρα το βραδυ της Παρασκευης, με ειχε πιασει η γεφυρα (ως συνηθως) και περιμενα σπιτι να κλεισει για να κατεβω Χαλκιδα. Παρακολουθουσα τη γεφυρα απο μια καμερα μεσω ιντερνετ. Σε καποια φαση παω στο μπανιο να...κοψω τα νυχια μου :P και γυρνωντας βλεπω το καραβι κολλητα στην Βοιωτικη πλευρα της γεφυρας. Μετα απο λιγο δεν βλεπω να κλεινει η γεφυρα και παιρνω τηλ. το λιμεναρχειο να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα απο το τρακο και ποτε τελικα θα κλεισει. Δεν ηξεραν να μου πουν. Τι να κανω κι εγω, παιρνω το ραδιοταξι να δω αν υπηρχε καποιο ταξι απο την μερια μου να με παει Χαλκιδα απο την υψηλη γεφυρα, αλλα δυστυχως δεν...Αναγκαστηκα να καλεσω ταξι μεσα απ'τη Χαλκιδα να ερθει να με παρει. Με λιγα λογια, πριν καν πιω το πρωτο μου ποτο μου εφυγαν 20€ στο ταξι. >:( Και γι αυτο φταις εσυ γκαντεμη Samy. Λεγε λεγε για τη γεφυρα, τη ματιασες κι οριστε το αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Δισκάρα έβγαλε πάλι το παλουκάρι απ τη Μουσθένη, τον είδα και τις προάλλες λίβε στη Δράμα όντως! https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ του τα λεγα του καλλιτέχνη: Να δεις που θα αποδειχθείς γουρλής για το παλουκάρι φίλος ;D Δεν με πίστευε... Βρε, θα του πάει γούρι το κομμάτι που σε λέω. Εδικαιώθην λαίμαι 8) Α, και μην ξεχνάτε, το άσμα δεν είναι μουγκό- απλά αρχίζει στο 0:58- ιδιοτροπία του καλλιτέχνη 8) Αν θέλετε να πετύχετε σε δουλειές, εκλογές, γάμους, συνοικέσια, συναυλίες, να σας πετύχει ο μουσακάς, το αυγολέμονο κλπ, Samy & the Paragas. Γράφουμε το ομώνυμο κομμάτι σας και η δουλειά θα πάει λαδάκι ;D Για αναθέσεις - παραγγελίες pm στον Παράγκα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ του τα λεγα του καλλιτέχνη: Να δεις που θα αποδειχθείς γουρλής για το παλουκάρι φίλος ;D Δεν με πίστευε... Βρε, θα του πάει γούρι το κομμάτι που σε λέω. Εδικαιώθην λαίμαι 8) Α, και μην ξεχνάτε, το άσμα δεν είναι μουγκό- απλά αρχίζει στο 0:58- ιδιοτροπία του καλλιτέχνη 8) Αν θέλετε να πετύχετε σε δουλειές, εκλογές, γάμους, συνοικέσια, συναυλίες, να σας πετύχει ο μουσακάς, το αυγολέμονο κλπ, Samy & the Paragas. Γράφουμε το ομώνυμο κομμάτι σας και η δουλειά θα πάει λαδάκι ;D Για αναθέσεις - παραγγελίες pm στον Παράγκα. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Σε λίγο θα ακούμε μόνο πεθαμένους πια. :'( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις