Guru npap Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 γεια σου και σένα Στράτο... με έχετε φτιάξει με το best of...:) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα Γεώργιε... το Steal Your Face από τα αγαπημένα μου... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι διακοπές... γατάκια ;D Λατρεύω όσους είναι συμφιλιωμένοι με τον θάνατο 8) cheers Lemmy all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 και στα cover δε μασάω... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Κι ένα ακόμα από το 1977. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Κι άλλο από τότε. Οι επηρροές είναι εμφανείς. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Living fast. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Και συνεχίζω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις