fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Εχω, ακομα, το γνωθι σ´αυτον Εκτός από αυτό έχεις και ένα δικό σου και τολμώ να πω ιδιαίτερα "ρομαντικό" τρόπο γραψίματος (μου αρέσει πολύ αυτό). :) https://www.youtube.com/watch?v=05DTXHs3k1c Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό για τον Νίκο (npap). Βάλε ένα ποτάκι και απόλαυσε την απόλυτη ομορφιά. https://www.youtube.com/watch?v=FYy-MwgkQ7E Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ, για τον Σάμυ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 και μόλις είχε τελειώσει ο Toussaint και άκουγα αυτό δεν ξέρω πόσο μεγάλο πνεύμα έχω εγώ, αλλά εσύ έχεις σίγουρα και τώρα μπορώ να συνεχίσω ιδανικά τον εξαγνισμό μου στην smirnoff με την πάσα σου... ευχαριστώ Στράτε...8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Σε αγχολυτικούς έχω πέσει ο πρεζόνις λαίμαι και τι θα τους κάνω λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Αυτά αφιερωμένα στον (ότι κοσμητικά και να βάλω θα είναι λίγα) Τέρρυ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ για τον Φώτη, που ακούγοντας τον pipityri, σιγά σιγά μπαίνει (μουσικά) σε ένα δρόμο γεμάτο νέους ήχους και προκλήσεις. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Τα σπασε!! Καλημέρες στην παρέα :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις