Emfasis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Γελάσαμε πάλι... (ποδοσφαιρικως) Σιγουρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Δικαίως στη λίστα του Forbes ;) https://www.youtube.com/watch?v=kCdjvTTnzDU all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Δικαίως στη λίστα του Forbes ;) Όχι ρε πστ μου, πότε έγινε αυτό? Καλύτερα να με έπιανε η IRS παρά ο Παρτέρης με το Φούζιο γμτ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Όχι ρε πστ μου, πότε έγινε αυτό? Καλύτερα να με έπιανε η IRS παρά ο Παρτέρης με το Φούζιο γμτ Φίλος άσε τα... σάπια (καρπουζάκια)- που είναι ο νέος... ζωμός, που μου περιέγραψες στο σουμοσου; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Φίλος άσε τα... σάπια (καρπουζάκια)- που είναι ο νέος... ζωμός, που μου περιέγραψες στο σουμοσου; INTERMISSION διάλειμμα για διαφημίσεις, ο προαγωγός με έστειλε μια κόπια, αλλά με έδεσε με όρκους εις τας θεότητας του Ολύμπου, να μην δημοσιοποιήσω τίποτις, μέχρι να τελέψει κάποιες μικρολεφτομέρειες. Μέχρι τότενες, απολαύστε υπεύθυνα λαίμαι https://www.youtube.com/watch?v=kvJlzpR26y4&index=15&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέχρι τότενες, απολαύστε υπεύθυνα λαίμαι Ολο βουκΩλικα εισαι τωρα τελευταία... Να το προσέξεις, φιλΩς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις