Guru npap Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό σου κάνει (αν αντέξεις...)? ;D ;D ;D που πα ρε Στράτε.. προειδοποία λαιμαι να χαμηλώσω... παραλίγο να έχουμε παράπλευρες απώλειες... ολόκληρο ποτήρι μου πέταξε η Σοφία (ευτυχώς πλαστικό και άδειο γιατί με πέτυχε)... :P ::) 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 που πα ρε Στράτε.. προειδοποία λαιμαι να χαμηλώσω... παραλίγο να έχουμε παράπλευρες απώλειες... ολόκληρο ποτήρι μου πέταξε η Σοφία (ευτυχώς πλαστικό και άδειο γιατί με πέτυχε)... :P ::) 8) ;D ;D ;D ;D ;D Ευτυχώς που τανε άδειο, γιατί αν είχε μέσα μπύρα ..... κρίμα θα 'τανε. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Αναξίμανδρε παιδί μου, άντε κοιμήσου, αύριο έχεις να ανοίξεις το μαγαζί λαίμαι ;D ;D ;D ;D ;D ;D Άλλη φορά Mr Paraga να δίνεις και το bpm για να "κανονίσω" την ταχύτητα. Όχι να τα λέμε γρήγορα και να μας κόβεις....και να βγαίνουμε σαν ρομπότ.....Έχουμε και μιαν υπόληψη σ'αυτήν την κενωνια. 8) Και μια διασκευή πολύ καλύτερη απ'το πρωτότυπο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Κι ένα funk. Ανοίξτε ένταση. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Ρε με κάτι γεροκουρκούδιαλους που έχουμε μπλέξει. Και να πιείς, δεν ήπιαν το τίλιο τους? Το ήπιαν, γιατί δεν πάνε για ύπουνο? Ε? Γερομπισμπίκια μη χουρέψετε πουλί, μη σας φύγει κανάς γοφός λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Ακούστε και τον ΥΜΝΟ τώρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 κι άντε να μετρήσουμε και τις χαραμάδες με αυτούνο εδώ... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 κι άντε να μετρήσουμε και τις χαραμάδες με αυτούνο εδώ... ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Ακούστε και τον ΥΠΝΟ τώρα. Ε αφού τον άκουσες, άντε κοιμηθείτε τώρα μπαρμπάδες ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=e3W6yf6c-FA No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 καληνύχτα Ντίνε... καληνύχτα Φώτιε... καληνύχτα Στράτε... καληνύχτα Sou H..έεε Samy... 8) :P ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις