Guru npap Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 δεν τον προλαβαίνω Ντίνε τον Θανάση... ήδη είναι Κυριάκος... 8) ;D In silenzio muore il sole in cielo, un nuovo giorno se ne va, passa e va per la sua strada. Un cavallo bianco, bianco come un velo, via da qui ci porter, ci insegner la nuova strada δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Τα καλύτερα live τα έχω δει εδώ ,πολύ καλός ήχος σε σημείο να αναρωτιέμαι εάν είναι play back Guitar Center Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Ρε τι τραβαμε με τους κιθαριστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 δεν τον προλαβαίνω Ντίνε τον Θανάση... ήδη είναι Κυριάκος... Όπου να 'ναι θα γίνει Βαγγέλης! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Νίκο σ'έβαλα στο mood, έτσι? Καληνύχτες! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις