Minoru Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 σπέρες... feelin' alright με τον έρμο τον Capaldi τιμωρία στην δεξά γωνιά... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 νταξ Jim... μη στεναχωριεσ'... να κι ο Marty απέναντι (στην αριστερή αυτός)... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Νταξ, κομματάρα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν τη κορμάρα μου καθώς σκαλίζοντας τον ιστό της αράχνης ξετρύπωσα 2 φωτογραφίες που ούτε καν θυμόμουν αν είχαν τραβηχτεί και ποιός τις είχε τραβήξει. Παραμονή Χριστουγέννων 85 ή 86- δεν ενθυμούμε- στο δημοτικό θέατρο Λαμίας συναυλία με τη Γενιά του Χάους. Η μία φωτογραφία μας δείχνει με τις γκρούπι ;D μετά τη συναυλία στο ζμπίτ μιας φοιτήτριας. Από δεξιά πάνω σειρά ο κουμπάρος και μπασίστας μου και δίπλα του με τα γυαλιά ο υποφαινόμενος. Στη κάτω σειρά, από δεξιά ο Γιάννης Βερναρδάκης- και του ΣΦ νδράμερ- λίγο πριν φύγει για Αμέρικα, δίπλα του ο Βασίλης Τζαβάρας, των Anti Tropau Council και για κανά χρόνο τότε και σε μας τραγουδιστής και αριστερά ο Κώστας ο κιθαρίστας της Γενιάς. Η δεύτερη φωτό ΄΄ημαστε στην είσοδο του θεάτρου πριν το πρωινό σάουντσεκ. Η συναυλία έγινε νωρίς το απόγευμα. Ο υποφαινόμενος πρώτος από αριστερά. https://www.youtube.com/watch?v=0eKRCMt0Yg8&index=5&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Περιεργους φιλους εχεις ρε Samy.... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2015 Ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν τη κορμάρα μου καθώς σκαλίζοντας τον ιστό της αράχνης ξετρύπωσα 2 φωτογραφίες που ούτε καν θυμόμουν αν είχαν τραβηχτεί και ποιός τις είχε τραβήξει. Παραμονή Χριστουγέννων 85 ή 86- δεν ενθυμούμε- στο δημοτικό θέατρο Λαμίας συναυλία με τη Γενιά του Χάους. Η μία φωτογραφία μας δείχνει με τις γκρούπι ;D μετά τη συναυλία στο ζμπίτ μιας φοιτήτριας. Από δεξιά πάνω σειρά ο κουμπάρος και μπασίστας μου και δίπλα του με τα γυαλιά ο υποφαινόμενος. Στη κάτω σειρά, από δεξιά ο Γιάννης Βερναρδάκης- και του ΣΦ νδράμερ- λίγο πριν φύγει για Αμέρικα, δίπλα του ο Βασίλης Τζαβάρας, των Anti Tropau Council και για κανά χρόνο τότε και σε μας τραγουδιστής και αριστερά ο Κώστας ο κιθαρίστας της Γενιάς. Η δεύτερη φωτό ΄΄ημαστε στην είσοδο του θεάτρου πριν το πρωινό σάουντσεκ. Η συναυλία έγινε νωρίς το απόγευμα. Ο υποφαινόμενος πρώτος από αριστερά. https://www.youtube.com/watch?v=0eKRCMt0Yg8&index=5&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA Ρίγη συγκίνησης με διαπέρασαν, Παράγκα, με τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις σου. Θυμήθηκα τις εποχές που ήμουν νέος Ναμαι, εδω πρώτος δεξιά, με τις γκρουπιες, μετα την συναυλία των Ατλιστ_ενασαητος_καθοτανε... Να μη σου πω τι επακολούθησε... Θα μας κόψει ο Kostas79... Tragoudaki erxetai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις