Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω σε ποια "εφημερίδα" διαβάζει ο Καταράχτης για την Καινούργιου.... μετά συνειδητοποίησε ότι αναφέρεται (πάλι) στην Ρήαλ Μπλουζ και μάλιστα στην έκδοση με τις προσφορές....

Άντε μετά να πείσεις για τον Μουγιαμπέσα τον Παράγκα....

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Α, ναι.. συμφωνώ για τα αιρετικά περί Χένριξ και Μπέκ (και άλλους). Και όχι, δεν βαρέθηκα να τους ακούσω. Την πρώτη, δεύτερη φορά δηλαδή.

;D ;D ;D ;D ;D

Mea Culpa

δεν είναι όλα για (την) πλάκα αγαπητέ...

ΝΑΙ... το καλύτερο είναι να κόψεις τον αποδεδειγμένο

Μένουμε Ελλάδα που λέει και η εκπομπη, αυτά, ήθελα να σε πω και άλλα,απλά τα έκοψα, μη τυχόν και γίνω γλαφυρός ;D ;D ;D

Σου υπόσχομαι πως θα ανεβαίνω συχνότερα τις ανηφόρες, μέχρι να σκάσω  :o ;D

Έλα και ένα της ηλικίας σου  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω σε ποια "εφημερίδα" διαβάζει ο Καταράχτης για την Καινούργιου....

Aν διαβαζες το ακριβως προηγουμενο ποστ μου θα εβλεπες το ονομα της εφημεριδας, ετσι δεν θα εκανες τον κοπο να ψαχνεις/μαντευεις.

μετά συνειδητοποίησα ότι αναφέρεται (πάλι) στην Ρήαλ Μπλουζ και μάλιστα στην έκδοση με τις προσφορές....
Τι θα πει "παλι"? Αφου αυτη διαβαζω, που θες να αναφερθω, στην "Ευβοϊκη Γνωμη"? ::)

Τελος, και οι δυο εκδοσεις, με ή χωρις "προσφορες", τα ιδια γραφουν. reading1.gif

image.gif

Aν διαβαζες το ακριβως προηγουμενο ποστ μου θα εβλεπες το ονομα της εφημεριδας, ετσι δεν θα εκανες τον κοπο να ψαχνεις/μαντευεις.

Τι θα πει "παλι"? Αφου αυτη διαβαζω, που θες να αναφερθω, στην "Ευβοϊκη Γνωμη"? ::)

Τελος, και οι δυο εκδοσεις, με ή χωρις "προσφορες", τα ιδια γραφουν. reading1.gif

Σωστά. Απλά, εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο ένας σοβαρός άνθρωπος θα διάβαζε οποιαδήποτε ελληνική εφημερίδα, ειδικώς τη συγκεκριμένη. Είναι λίγο σα να δημοσίευε κάποιος ρεβηούς οργάνων από την πάλαι ποτέ περιοδική έκδοση "Ποπ και Ροκ".

Mea Culpa

ρεβηους

[/quote

Άμα ο άνθρωπας δεν γνωρίζει ορνιθογραφία  ;D ;D ;D

ΡεβΙους λαίμαι

Άκουσες "Ποπ και Ροκ" και θυμήθηκες όταν αγόραζες τους δίσκους της Πάτυ Σμιθ, παλιόγερε.

Mea Culpa

Σωστά. Απλά, εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο ένας σοβαρός άνθρωπος θα διάβαζε οποιαδήποτε ελληνική εφημερίδα, ειδικώς τη συγκεκριμένη.

Γιατι ειναι η πιο σοβαρη, imho, και κυριως, ανεξαρτητη, κατι που σπανιζει στις μερες μας και στη χωρα μας. Οι αρθρογραφοι της δε, ειναι απο το ενα "ακρο" στο αλλο. Αυτο αν μη τι αλλο δειχνει πλουραλισμο. Κι αυτο σπανιο και ειδος υπο εξαφανιση. Για τα υπολοιπα υπαρχει και το internet.

Reviews οργανων δε ειχα πετυχει στο Π&Ρ, απο τις ελαχιστες φορες που το ειχα διαβασει γιατι ηταν για γελια. Μπορω να σου θυμισω ομως εξαιρετικα synth reviews στο Ελληνικο "Μουσικη" (επειτα "Μουσικη & Μουσικοι").

• Guru

Σου υπόσχομαι πως θα ανεβαίνω συχνότερα τις ανηφόρες, μέχρι να σκάσω  :o ;D

Έλα και ένα της ηλικίας σου  ;D ;D ;D

ναι ρε σιγά μη σου κάτσει ανηφόρα... ξεγέλασέ τη με όπισθεν στην κατηφόρα...  :P ;D ;D ;D

άντε και επειδή ήσουν εύστοχος στο άσθμα ανταποδίδω με ένα αγαπημένο που ίσως και να σε αρέζει...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου