gvour Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 @fusiongtr Μια και καβατζαραμε την 8η Νιοβρη,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,παντα γερος και δυνατος αδερφε μου! Για την παρτη σου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Μια και καβατζαραμε την 8η Νιοβρη,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,παντα γερος και δυνατος αδερφε μου! Φχαριστώ bro. :-[ :-* Για πάρτη σου αυτό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Κάτσε να κεράσω κι εγώ ένα στον εορτάζοντα με όλες μου τις ευχές για υγεία και ότι άλλο επιθυμεί λαίμαι Μη κάνεις αντικέρασμα κιαρατά θα με βάλεις μέταλλο ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 @gvour Βάλαμε το ίδιο κομμάτι ρε συ. :o :o :o Το αλλάζω λοιπόν εγώ. Κάτσε να κεράσω κι εγώ ένα στον εορτάζοντα με όλες μου τις ευχές για υγεία και ότι άλλο επιθυμεί λαίμαι Μη κάνεις αντικέρασμα κιαρατά θα με βάλεις μέταλλο ;D ;D ;D Φχαριστώ αφεντικό. Δεν θα βάλω μέταλλο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Κιαρατάδες υπάλληλοι, τα γίδια τραγούδια βάζουνε συνέχεια, μεθυσμένα θάναι ;D ;D ;D Τους ζυγούς λύσατε λαίμαι, καληνύστα συνθέτω επαέ και γιομίζω και τη ζόμπα, έχουμε ήδη 0 βαθμούς, η ζεστή μου καρδιά να σας συντροφεύει με το Μορφέα μαζί-αγκαλιά και φρόνιμα με το φούστη ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 η ζεστή μου καρδιά να σας συντροφεύει με το Μορφέα μαζί-αγκαλιά Καληνύχτα Σάμυ. Τώρα μπορώ να βάλω μέταλλο. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Y-LKDTWpnDU https://www.youtube.com/watch?v=JWXhFVqNgQs Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2015 Η φωτό είναι τραβηγμένη από μένα, το μέρος είναι γνωστό για κάποιους που πάνε σε βουνά της Ελλάδας καθότι χαρακτηριστικό το σημείο. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2015 @fusion \m/! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις