magna Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Απόψε κοιμήσου, ήταν μια άσχημη μέρα, είχα κι εγώ πολλές :D Ξέρεις κάτι?Δεν αξίζει..... ;) καληνύχτες! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Απόψε κοιμήσου, ήταν μια άσχημη μέρα, είχα κι εγώ πολλές :D Τι είναι αυτοί οι... άσχετοι που έβαλες βρε Παράγκα; Metal, φίλος, metal 8) ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Τι είναι αυτοί οι... άσχετοι βρε Παράγκα; Είναι καλός μπουθαρίστας, κάποτε θα του βγάνει το καπέλο και ο Γουοτερφόλιος λαίμαι Καληνύστα ήπιαμε? Καληνύστα λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Είναι καλός μπουθαρίστας, κάποτε θα του βγάνει το καπέλο και ο Γουοτερφόλιος λαίμαι Καληνύστα ήπιαμε? Καληνύστα λαίμαι Νύστα λαίμαι φίλος... Και μια και έθιξες τον φίλο Καταρράχτη... ;) ΥΓ: Ες αύριον τα σπουδαία, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και τα συναφή 8) Κai κυρίως no harm done ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 [flash=200,200] Jimi Jamison και η τριχα καγκελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 ρε δε πα να λέτε ότι θέτε... ουκ εν το πολλώ το ευ... σήμερα χάιδεψα την κοιλιά του Βούδα και στο άσχετο μου έστειλε μια φίλη ένα γαλλικό τραγουδάκι που λάτρεψα ως πρωτοεφηβικά ερωτευμένο παιδί αλλά δεν ενθυμόμουν ούτε τίτλο ούτε καλλιτέχνη... είμαι πολύ ευτυχής... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 τίτλο ούτε καλλιτέχνη... είμαι πολύ ευτυχής... 8) ;D Καλή η Ουκρανέζα εποχής στου οβίνδεο, καλά και τα Ταταράκια, καλά και τα μνάκια λαίμαι ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=kqNkfnIHhhw No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 πονηρούλη... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις