THEOD Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 να τα βγαζεις πιο συχνα τα οργανα 8) 8) 8) 8) 8) ωραιος :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 να τα βγαζεις πιο συχνα τα οργανα 8) 8) 8) 8) 8) ωραιος :) Αν μου πάρει ο SF τα νταούλια που λέει, θα τα χω μόνιμα έξω στημένα :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Τέτοια νταούλια δεν κάθονται σε ντουλάπες ειναι κόσμημα στο σαλόνι :D Ωραίος με κάλυψαν οι προλαλήσαντες να αυτοεπιβεβαιώνεσαι συχνότερα :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Τέτοια νταούλια δεν κάθονται σε ντουλάπες ειναι κόσμημα στο σαλόνι :D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Οχι μονο μου άρεσε, με μάγεψε. RESPECT!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 @ cos_dr Σας ευχαριστούμε Mr. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Εχω μεινει αφωνος. :D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Εχω μεινει αφωνος. :D Α! Σαν και εμένα, γι αυτό τα instrumentals ;D ;D THANX! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Α! Σαν και εμένα, γι αυτό τα instrumentals ;D ;D Καλό ως σκέψην το τεμάχιον και εύγε πολυπράγμων νέε μου.. Αποτανθείτε στον ξάδερφο για την αποπεράτωσή του και τας λοιπάς κραυγάς... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Οπως βλεπετε ο κος ΛΚ επαγγελεται Σκηνοθετης Εικονοληπτης Φωτιστης Μοντερ Συνθετης ενορχηστρωτης Μουσικος παραγωγος Ηχοληπτης Κιθαριστας Μπασσιστας Ντραμερ Πληκτρας Και δεν ξερω ποσα αλλα μου διεφυγαν... Θα του κανω αντιπραξη. Θα παω να γινω δικηγορος!!! ;D Γεια σου Λακη με τα τεμαχια! Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση