Guru npap Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 ποιος σ' είπε να κλείσεις την βιοτεχνία σου και να τα φας με τις γκόμεναι... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Ο Κύριος Vintage έφαγε 2 ώρες για να καθαρίσει τις σκουριές από ένα αρχαίο πουκάμισο και δεν έχει αξιωθεί εδώ και τόσα χρόνια που τον ψήνω (έχοντας γίνει γραφικός πλέον) να πάρει ένα βίντατζ ντράμσετ! Δεν περιγράφω άλλο... ;D Ρε συ, εδω ο διαβολάκος του Λεκέ είχε παραπάνω από το πουκάμισο λέμε ;D ;D ;D ;D @npap ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Φιλε Λακη , μηπως να φτιαξεις και ενα βιντεο τουτοριαλ για τα λευκα πουκαμισα ? ;D Επειδης το χεις σπουδαξει το αθλημα . :P Και μια παρατηρηση αρνητικη . Ωραια η αισθητικη ,η βιντατζιά ,το ΜΑΓΔΑ υποκαμισο αλα Γκραντ , το φανελακι του παππου τι το θελες ρε Λακη ? Το κανες Ροκ του Β.Παπακωνσταντινου . ;D Κοψτο και ραψτο στο σημειο φανελακι και βαλε πλειμπακ πουκαμισακι . ;) Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Το κανες Ροκ του Β.Παπακωνσταντινου . ;D ;D ;D ;D Νόμιζα ταιριάζει με την Tele ;D ;D ;D ;D ;D Μάλλον θα μου μεινε στο υποσυνείδητο από εδώ ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 χυμός λεμονιού + αλάτι + στον ήλιο = -σκουριά :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 χυμός λεμονιού + αλάτι + στον ήλιο = -σκουριά :) Vintage ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 Λάκη πολύ με άρεσε, μπράβο! :) Κάνεις την όλη διαδικασία να φαίνεται τόσο απλή. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 Κάνεις την όλη διαδικασία να φαίνεται τόσο απλή. ;) Επίτηδες το έκανα, για να το βλέπω εγώ...κυρίως. Για να ξεπεράσω τις δικές μου «φοβίες», οι οποίες εκτείνονται από το π.χ. «ποιος στήνει τώρα τα τύμπανα, μικρόφωνα κ.λ.π » (τα έχω αποθηκευμένα) μέχρι το «ποιος κάθεται να ηχογραφήσει-να μιξάρει- να φτιάξει μαλλί ;D ;D ;D– να σουτάρει μερικά πλάνα και να μοντάρει». Το κάνα για να το βλέπω και να υπερνικήσει την αναβλητικότητα/ βαρεμάρα μου. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 Μπερεκετι πραμα φιλΩς! (το πουκαμισο και το βιδεον εννοω,το drumset ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για πρακτορα.... ευτυχως σε εσωσε η τελε ;D) μολις ολοκληρωθουν τα καπιταλιστικα μου σχεδια και γινω ΠΛΟΥΣΙΟΣ θα σου παρω δωρο αυτο που ταιριαζει και με την πουκαμισια www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 το drumset ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για πρακτορα.... Με βλέπω να το κρατάω για το επόμενα 30 χρόνια....οπότε που θα πάει, θα γίνει vintage και δαύτο eventually :P ;D ;D Δώρα δέχομαι ευχαρίστως. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση