Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Είπα να βγάλω τα κλαπατσίμπαλα από την ντουλάπα για να μην χαλάσουν. Κάτι έπρεπε να κάνω.....και έκανα μια "εργασία" για τον πώς γράφομε ένα μουσικόν θέμα σε 1΄. Πρόκειται για το Μουσικόν Σχολείον σε ένα λεπτό. :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Είπα να βγάλω τα κλαπατσίμπαλα από την ντουλάπα για να μην χαλάσουν. Κάτι έπρεπε να κάνω.....και έκανα μια "εργασία" για τον πώς γράφομε ένα μουσικόν θέμα σε 1΄. Πρόκειται για το Μουσικόν Σχολείον σε ένα λεπτό. :P Ελα ρε. Πολυ ωραιος. Μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Σ'ωραίος και θα ήσουν καλύτερος αν δε σε είχαν φάει οι γκόμινες λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 One man band ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Όπως πάντα, απολαυστικός..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Πολυ καλος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 One band man... 8) ;D ΥΓ και ναι το ομολογώ... εγώ είμαι ο κρυφός σου θαυμαστής... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Πολύ ωραίο. :) Το γυαλί είναι λαματζόρε? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 @otto## @hyperpanos @cigaret13 @blazas Σας φχαριστάω πάρα πολύ τέκνα μου! ;D @samy paraga 1 .30' βιδεον είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ* με 5 φωτογραφίσεις μοδέλων *σε ώρα. Do the math. ;D @npap Εγώ είμαι φανερός δικός σου! ;D @harilatron Το γυαλί είναι....περσινό. :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Κουφετο λεμε! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση