supremo Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει καποιο ελληνικο καταστημα που πουλαει spare parts για μπασο? ( μαγνητες, ποτενσιομετρα, βυσματα κτλ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Τσέκαρε τα pm σου. The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Γιατί καλέ; Μυστικό είναι; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Ray δεν είναι μυστικό. Spare parts μπορείς να βρεις ή να παραγγείλεις από όλα τα μουσικομάγαζα. Εγώ έχω μία συγκεκριμένη προτίμηση σε ένα από αυτά, δεν θέλω όμως να διαφημίζω δημόσια κανέναν επαγγελματία. The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gommer Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Ray δεν είναι μυστικό. Spare parts μπορείς να βρεις ή να παραγγείλεις από όλα τα μουσικομάγαζα. Εγώ έχω μία συγκεκριμένη προτίμηση σε ένα από αυτά, δεν θέλω όμως να διαφημίζω δημόσια κανέναν επαγγελματία. Δεν παίζει καμία διαφήμιση αφου ο op ζητάει ο ίδιος να του πούμε καταστήματα. Τεσπα. Εγώ θα πω αυτό http://www.musicaccessories.gr/ Απο τα ελληνικά είναι αυτό που πιστεύω ότι έχει μεγάλη ποικιλία σε parts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση