SlenderSmash Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Και εγώ είχα προβλήματα με την Mackie Onyx Blackbird στο El Capitan. (Η Mackie έχει σταματήσει να υποστηρίζει τα updates της Apple εδώ και καιρό αλλά ως δια μαγείας η κάρτα λειτουργούσε) Στην περίπτωση μου απενεργοποιώντας το νέο System Integrity Protection feature του El Capitan έλυσε το πρόβλημα μου (δεν επέτρεπε στο driver kernel extension να ενεργοποιηθεί) Κάντε reboot σε recovery mode (κρατήστε πατημένο το CMD+R όταν ανοίγει το mac), ανοίξτε το Terminal απο το menu Utilities και τρέξτε την εντολή csrutil disable Μετά εκτελέστε "reboot" για να bootάρετε κανονικά στο λειτουργικό. Δεν ξέρω αν θα λύσει το πρόβλημα σας αυτό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό... TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Μια συμβουλή ,κάνε χρήση του time machine. Aν θες να πας πίσω είναι απ´ τους ασφαλέστερους τρόπους. Δεν το έκανα και το μετάνιωσα. Σε ευχαριστώ φίλε argytar αλλά δεν το έκανα τελικά μέχρι να πάρω το ΟΚ από την σελίδα της Lexicon. Αλλά γενικά καλά έκανες και σωστά το έθεσες, κάτι τέτοιο θα κάνω πριν προβώ σε αναβάθμιση ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση