akisgr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας! Υπάρχει κάποιος που έχει λύσει το πρόβλημα με τις usb ή firewire κάρτες ήχου (π.χ M-audio, Focusrite, AKAI) και τους drivers τους σε OSX El Capitan? Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση και δε μπορώ να δουλέψω στο studio μου... :( -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας! Υπάρχει κάποιος που έχει λύσει το πρόβλημα με τις usb ή firewire κάρτες ήχου (π.χ M-audio, Focusrite, AKAI) και τους drivers τους σε OSX El Capitan? Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση και δε μπορώ να δουλέψω στο studio μου... :( Εμενα η maudio μου δουλευει κανινικοτατα. Ποιους drivers ειχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 Εμενα η maudio μου δουλευει κανινικοτατα. Ποιους drivers ειχες? Τους τελευταίους που έδινε για την κάρτα μου, νομίζω ήταν οι 1.9.5... -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Επανέρχομαι αν και βλέπω πως μάλλον το θέμα δεν προβλημάτισε πολλούς... Η AKAI μου έστειλε e-mail ότι πριν 1-2 μέρες έβγαλε τους drivers των El Capitan για τις κάρτες ήχου της (είναι διαθέσιμοι στη σελίδα της AKAI, αν κάποιος δυσκολευτεί να μου πει να του στείλω λινκ)...οπότε φαντάζομαι πως και οι άλλες εταιρείες θα κάνουν το ίδιο... -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα και από μένα 8) Όπως ανέφερε πιο πάνω ο φίλος με την AKAI εστί μου έστειλε και μένα η ARTURIA και πριν μια βδομάδα μου ξανά έστειλε ότι είναι ok και μπορώ να πάω σε αναβάθμιση. Εγώ θα περιμένω καν 2 μήνες να το συγουρεψω όπως έκανα και με τα yosemite και όλα πήγαν καλά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Είναι όντως πρόβλημα αυτό με τους drivers, ευτυχώς που κάποιοι άλλοι τα είχαν προνοήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Το χω και γω το θέμα ... τρεις αναβαθμίσεις έκανα και ΟΛΑ ΚΑΛΑ, στην τέταρτη με τον ελ καπιτάνο μου απορύθμισε πολλά πράγματα (και τον γκράμπερ που κάνω την ενδοσκόπηση). τσκ τσκ τσκ δεν το περίμενα από μακ ;D ;D περιμένω να βγάλει η m- audio drivers για την firewire solo..... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Γεια χαρα σήμερα είδα στην σελίδα της AKAI ότι τηρούνται οι προϋποθέσεις για update σε os x el capitan εδώ και το link: http://akaipro.com/kb/article/1914 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 Σιγά σιγά λέω να κάνω και εγώ την αναβάθμιση κάνα σχόλιο από άτομα που την έκαναν ? Κάνω διόρθωση καθώς είδα ότι εκκρεμεί να τσεκάρουν από Lexicon όλη την πλατφόρμα για τυχόν δυσλειτουργίες σε κάρτες της εν λόγω εταιρίας Αρα όσοι είναι κάτοχοι Lexicon κάρτας να αναμένουν και να πληροφορηθούν από το site της Lexicon. Ευχαριστώ 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Σιγά σιγά λέω να κάνω και εγώ την αναβάθμιση κάνα σχόλιο από άτομα που την έκαναν ? Κάνω διόρθωση καθώς είδα ότι εκκρεμεί να τσεκάρουν από Lexicon όλη την πλατφόρμα για τυχόν δυσλειτουργίες σε κάρτες της εν λόγω εταιρίας Αρα όσοι είναι κάτοχοι Lexicon κάρτας να αναμένουν και να πληροφορηθούν από το site της Lexicon. Ευχαριστώ 8) Μια συμβουλή ,κάνε χρήση του time machine. Aν θες να πας πίσω είναι απ´ τους ασφαλέστερους τρόπους. Δεν το έκανα και το μετάνιωσα. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση