Προς το περιεχόμενο

Το δικό μου Χριστουγεννιάτικο δώρο... Απόλυση

dimicupo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε dimicupo για να σου φτιάξω λίγο το κέφι σου αφιερώνω ένα τραγουδάκι που είχα "σκαρώσει" όταν ήμουν 17 χρονών. Το ξέθαψα για σένα και είναι πρώτη φορά που το "δημοσιεύω". Το είχα φυλαγμένο όπως φυλάμε κάποια προσωπικά αντικείμενα και τα δείχνουμε μόνο σε λίγους φίλους.

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Lampiris/ROCKING_AROUND_THE_WORK.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

....Χειρότερα ένοιωσα...... :( :( :( :( :( :( :( :(

άν αυτό το συνέθεσες 17 τώρα δηλαδή ακούς parsons και κοιτάς...πλαγίως

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Πλακίτσα φυσικά..........πολύ γλυκό και τσουχτερό ταυτόγχρονα....

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

ακούς parsons και κοιτάς...πλαγίως

Έχω καταφέρει αρκετά πράγματα με την μουσική και το σπουδαιότερο ήταν το στήριγμά μου στα δύσκολα. Δέν με πρόδωσε ΠΟΤΕ.

Ότι έχω καταφέρει είναι απο την αγάπη μου για την μουσική μιά και είμαι αυτοδίδακτος. Δυστυχώς δεν είχα την υποστήριξη απο την οικογένειά μου για να μου πληρώνουν ωδείο κλπ.

Όμως το μεγαλύτερο θηρίο είναι ο άνθρωπος.Όπως λέει ο συγγραφέας... εάν θέλεις κάτι πάρα πολύ τότε όλα τα αστέρια συνομωτούν για να τα καταφέρεις.

...άξιος...κι εγω αυτοδίδακτος είμαι.Είναι μεγάλη βοήθεια στα δύσκολα και περισπασμός μέγιστος....ωφέλιμος και χαλαρωτικός...

BTW.....ρε συ.......θυμάσαι καθόλου Τέρη Ιερεμία ???? Η φωνή σου φέρνει πολύ.....καλά μη βαράς

Όχι καμία σχέση.

Το όνομα κάτι μου θυμίζει απο παλιά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι τώρα γιατί παράλληλα δουλεύω wavelab και φτιάχνω κάτι μίξεις για λαϊκομάγαζο και μου έχουν πάρει τα αυτιά οι σκύλοι...

Ισως να μου έχουν μείνει κατάλοιπα γιατί τα πρώτα ακούσματα το 1970 που άρχισα να ασχολούμαι ήταν Ελληνική Ποπ μετά στην εφηβεία γίναμε πιό Rock!!!

Καμία σχέση με τον Τέρη Χρυσό;;; Ή απλή συνωνυμία;;;

Πλάκα κάνω!

Κι όμως σε πληροφορώ ότι του έλεγα τα κάλαντα με μια κιθάρα ΕΚΟ που ήταν και η πρώτη μου και με "χρύσωνε". Μέχρι εκεί όμως τίποτα παραπέρα να μην παρεξηγηθούμε κι όλας μέρες που είναι και μας κρεμάσουνε τίποτα κουδούνια.Είχε ό άνθρωπος κάποιες αδυναμίες δικαιωμά του βέβαια αλλά οι μανάδες τότε δεν άφηναν να πάει κανένα παιδί της γειτονιάς στο σπίτι του για κάλαντα γιατί φοβόντουσταν μην "κολλήσουν" και το είχε καημό ο άνθρωπος.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου