Dinosp Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 A, και να μη ξεχασω να πω ενα Thanks στην διοικηση για το -1 Karma που μου εβαλε σημερα. Για να δω το Karma του Νικολα? 5. Μαλιστα. Αυτα παθαινεις οταν βριζεις μαναδες αλλων, ανεβαινει το Karma σου. Η βλακεια σε ολο της το μεγαλειο σ'αυτο το φορουμ. +1 Yameth, ελπίζω οτι δεν ήσουν εσυ... σε εχω κόψει για ροκ τύπο... Αν όντως ήσουν, λυπάμαι πολυ για την λάθος κρίση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 A, και να μη ξεχασω να πω ενα Thanks στην διοικηση για το -1 Karma που μου εβαλε σημερα. Για να δω το Karma του Νικολα? 5. Μαλιστα. Αυτα παθαινεις οταν βριζεις μαναδες αλλων, ανεβαινει το Karma σου. Η βλακεια σε ολο της το μεγαλειο σ'αυτο το φορουμ. Καταρχήν ούτε κι εγώ συμφωνώ με αυτό... Και δεν είχα τίποτε να κάνω με το θέμα. Σχετικά με αυτό που είπα, ομολογώ ότι έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο, αλλά έβρασε ΤΟΣΟ πολύ το αίμα μου που δε μπορούσα να βρω κάτι χειρότερο να πω. Βλέπεις το έχω ζήσει κι εγώ. Δεν είσαι μόνο εσύ με τα προβλήματα... όλοι έχουμε προβλήματα. Αλλά ότι έβρισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, έχεις δίκιο! Δεν το σβήνω (Δε ξέρω καν αν μπορώ) για να φαίνεται τι είπα. Για τα υπόλοιπα στο επόμενο ποστ. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Η ντροπή γι αυτό το video είναι πολυεπίπεδη. Και λέω ντροπή και όχι γέλιο ή οργή γιατί ο τύπος αυτός είναι εκλεγμένος. Ο τύπος αυτός λοιπόν χρησιμοποιεί τον εντυπωσιασμό (ψευτο-οικειότητα) της χυδαιολογίας για να προσδώσει χαρακτήρα αλήθειας σε έναν από τους μεγαλύτερους μύθους της Ελληνικής ιστορίας: Για τα προβλήματά μας φταίνε κάποιοι ξένοι. Και το κάνει αυτό στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτ. Σαν να λέμε το '40 ο Γκλέτσος θα έλεγε "να πάνε να γ@μηθούνε, όλοι αυτοί που πολεμάνε, δεν θα πληρώσουμε εμείς τον πόλεμό τους, να τον πολεμήσουν αυτοί που τον προκάλεσαν". Λογικό. Κάπως έτσι πήγε και τότε αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Σαφως και η καθε θεση εχει το status και τις ευθυνες της. Αυτο ας το εχουν υποψην τους πρωτα οι "κυβερνωντες" αυτης της χωρας, που για το μονο που ειναι ικανοι ειναι η μασα (καθε μορφης) και το σπασιμο της μεσης. Αυτο παει για τους κυβερνωντες των τελευταιων 30 χρονων τουλαχιστον, για να μην παρεξηγουμαι.Και πάλι δεν ειναι ακριβώς το ίδιο. Μιλάει σε παιδιά. Και αυτό, ίσως (<-ίσως) να μην το πιανεις γιατί δεν έχεις παιδία (για αυτό και ρώτησα). Εγώ το έχω περάσει και δε μπορώ να δεχτώ ότι έρχεται το παιδί μου από την 4η δημοτικού και να μου λέει να μποϋκοτάρουμε το jumbo... Ούτε να πηγαινω σε σχολικές γιορτές και να ακούω για αντίσταση, χούντα και δεν ξέρω εγώ τι. Δεν ειναι το ιδιο, οχι. Απ'την αλλη, το τι θεωρει βριξιμο ο καθενας παιζει. Για τη φραση που ειπε ο Γκλετσος, εστω και μπροστα σε μαθητες, θα σου πω "σιγα τα ωα". Αυτο που εγραψες εσυ εδω για τον Γκλετσο, εστω κι αν δεν εχεις καποια δημοσια θεση, το θεωρω απιστευτα χειροτερο. Και ειναι. Αν θες να βριξεις καποιον, ασε την μανα του απ'εξω. Τελος, μια και μιλησες για θεσεις και ευθυνες, ρωτα καποιον κατοικο της Στυλιδας να σου πει για τον Γκλετσο. Ο οποιος ειναι μεγαλος καραγκιοζης μεν (δεν θα ξεχασω το απιστευτο ψεμα που ειχε πει στα καναλια πριν πολλα χρονια, οταν ειχε πλακωθει στο κεντρο της Αθηνας με εναν οδηγο λεωφορειου μπροστα σε εκατονταδες περαστικους, λεγοντας οτι την ωρα εκεινη ηταν στο χωριο στο σπιτι της μανας του!) αλλα στα καθηκοντα του δημαρχου μαλλον τα παει μια χαρα, αν κρινω απο τις ψηφους που παιρνει στη Στυλιδα. Σε κάλυψα στο προηγούμενο ποστ, αλλά να ξαναπώ, για άλλη μια φορά ότι δε στάθηκα στο βρίσιμο, αλλά στο ότι έκανε προπαγάνδα (και έκανε σαφέστατα αυτό), όπως και για τους γονείς. Προσωπικα δεν ειδα καμια προπαγανδα. Μια ευχη εδωσε ο ανθρωπος στους "φιλους" και εταίρους μας, που αν την ακολουθησουν μπορει και να στρωσουν καπως, γιατι τους εχει φαει ξερεις τι... ;D Αν θες να μιλησουμε για προπαγανδα, να σου πω εγω πολλες ιστοριες απο τοτε που πηγαινα σχολειο, και ερχοταν η φιλολογος και μας μιλαγε για το ΠΑΣΟΚ, και που το τριπατο σπιτι της ηταν 50 μετρα διπλα απο το σχολειο και ειχε στο μπαλκονι μια σημαια του κομματος 5χ5 μετρα, και ερχοταν το παιδακι της με το ποδηλατο γεματο αυτοκολλητα του ΠΑΣΟΚ και που η ιδια ειχε αφησει τουλαχιστον 3 παιδια στο μαθημα της, οχι γιατι δεν διαβαζαν, ισα ισα, αλλα γιατι_οπως ειχε πει απ'εξω απ'εξω η ιδια_τα ειχε πετυχει καπου σε καποιες εκλογες να μοιραζουν φυλλαδια της ΝΔ (οποιο εγκλημα τοτε...) Καταλαβες Νικολα γιατι δεν μου κανει και ιδιαιτερο κλικ το "να πανε να γ@$%^&ν" του Γκλετσου, στο οποιο συμφωνω btw απολυτα? Γιατι εχω ζησει και πολυ χειροτερα, απο "καθηγητες"_και οχι μονο_που ποτε δεν σεβαστηκαν ουτε το status ουτε τις ευθυνες της θεσης τους. Μα κι εγώ έχω ζήσει χειρότερα. Και θέλω ΚΑΛΥΤΕΡΑ για τις επόμενες γενιές. Δε θέλω ρε παιδί μου να βλέπω δημάρχους να περνάνε την ιδέα των κακών Ευρωπαίων στα παιδιά έτσι... ενώ γίνονται τόσα και τόσα. Και δεν είναι για το τι έχει κάνει ως δήμαρχος. Η θέση του ΔΕΝ είναι να παιρνάει πολιτικά μηνύματα σε παιδιά. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Σχετικά με αυτό που είπα, ομολογώ ότι έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο, αλλά έβρασε ΤΟΣΟ πολύ το αίμα μου που δε μπορούσα να βρω κάτι χειρότερο να πω. Αλλά ότι έβρισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, έχεις δίκιο! Η απαντηση σου αυτη με καλυπτει. Γιατι δειχνει οτι δεν εισαι μ@%$&ας. Το ξεχναμε λοιπον και παμε παρακατω. ;) @Dinos αστο, δεν τρεχει και τιποτα. Ευτυχως η ζωη μου δεν εξαρταται απο το "κακο καρμα" του ΝΟΙΖ ή καποιου αλλου φορουμ. Δοξα τω Θεω δηλαδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Υποτίθεται ότι πρέπει να δίνουμε τις περισσότερες δυνατές επιλογές στα παιδιά να αναπτύξουν επαρκώς τα δικά τους αξιολογικά κριτήρια, να είναι ικανά να σχηματίζουν την δική τους άποψη με τρόπο που να πηγάζει από αυτά τα κριτήρια. Όχι να πατρονάρουμε την σκέψη τους (που έτσι κι αλλιώς το κάνουμε) προσπαθώντας να τους "επιβάλουμε" την δική μας φαντασίωση. Η φαντασίωση του Γκλέτσου πιθανόν να είναι ότι ζούμε στο 40, με τα Γερμανικά τάνκς (δις ευρώ) να μας επιτίθονται για να μας υποδουλώσουν (άσχετα που τα παρακαλούσαμε να έρθουν), και εμείς πρέπει υπερήφανα να πούμε πάλι ΟΧΙ. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα, πόσο μάλλον ως κοινωνικός αξιωματούχος (που θα έπρεπε να μην παίρνει καν θέση, αλλά να κρατάει τις ισορροπίες), να "επιβάλλει" στα παιδιά κανενός αυτή του την φαντασίωση. Κώστα (WF-K), κάποτε τα παιδιά τα μαύριζαν στο ξύλο, σε κάποιες χώρες πεθαίνουν πριν μιλήσουν, υπάρχουν σίγουρα χειρότερα, και κάποια έχουμε ζήσει όλοι μας. Όμως αυτό δεν είναι λόγος για μένα να μην εξεγείρομαι από όλα αυτά (και από τα δικά σου παραδείγματα φυσικά). Αν αυτό το νήμα είναι ο λόγος για το -1 κάρμα στον WF-K, παρακαλώ πολύ όποιον το έβαλε να το ξανασκεφτεί, δεν έχει νόημα αυτό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Αγαπητοί, οι κανόνες είναι απλοί και γνωστοί. :) 2-3 post άσχετα με το θέμα μας (δηλαδή αν έκανε καλά ο Γκλέτσος ή όχι) και εκτός κανονισμού σβήστηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Ο γνωστός ηλίθιος φασίστας ήταν τελικά οχι ο yameth Ok - I will send a pm to yameth then - αυτο δεν θα μπορέσει να το σβήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Δλδ το δικό μου το μνμ ήταν άκυρο ;D ;D ;D Είσαι απίστευτος ρε Χάρη ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Κώστα (WF-K), κάποτε τα παιδιά τα μαύριζαν στο ξύλο...Στην κυριολεξια. Στην πρωτη και δευτερα δημοτικου ειχαμε μια ψυχοπαθη_με την κανονικη εννοια_δασκαλα, την Αφροδιτη, η οποια (μας) εριχνε το ξυλο της αρκουδας. Εφτασε στο σημειο να παραγγελνει, απο τον ξυλουργο πατερα μιας μαθητριας, χοντρες ξυλινες βεργες για να χτυπαει τα παιδια. Εχω δει να σπαει μια τετοια βεργα σε πλατη μιας συμμαθητριας μου! Μιλαμε για πολυ χοντρη βεργα. Στο δευτερο χρονο την σουταραν μετα απο απειρες καταγγελιες, ελπιζω να μην την εστειλαν σε αλλο σχολειο. Αυτο ηταν βεβαια μια συνηθισμενη νοοτροπια στα χρονια εκεινα. Ακομα και στο νηπιαγωγειο το χαστουκι επεφτε συννεφο. Και μιλαμε για χαστουκι, οχι αστεια. Αυτα κοπηκαν οταν ηρθε το ΠΑΣΟΚ. Μαζι_δυστυχως_και με πολλα αλλα. Απο το ενα ακρο μας πηγαν στο αλλο, τωρα τα παιδια οχι μονο δεν τρωνε ξυλο αλλα μαλλον ριχνουν ξυλο στους δασκαλους/καθηγητες, πολλοι (παρα πολλοι) εκ των οποιων δεν επρεπε να διδασκουν οχι σε σχολειο, αλλα δεν επρεπε να εχουν τελειωσει καν το γυμνασιο. Τα παιδια πλεον δεν μαθαινουν ουτε ορθογραφια. Και δεν φταινε βεβαια τα παιδια γι αυτο. Στα χρονια μου μπορουσες να μεινεις στην ιδια ταξη ακομα και στο δημοτικο. Σημερα καποιοι μπαινουν στο πανεπιστημιο και δεν ξερουν πως να γραψουν το "σπιτι" (το εχω δει καπου γραμμενο "σπειτη" αλλα και "σπειτι"...) Ισως και για τα παραπανω, και πολλα ακομα, να θεωρω το "βριξιδι" του Γκλετσου οχι τοσο σοβαρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση