rpdrummer Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Χαίρετε, θα ήθελα τη βοήθειά σας παρακαλώ. Προσπαθώ, να φτιάξω τον ήχο των τομ και μπότας όπως στο video Χρησιμοποιώ ως vst το Addictive Drums 2 (Black Velvet Pack - dw collector's set) με ένα τομ (12αρι) και βαθύ (14αρι). Πως πάνω κάτω μπορώ να πετύχω το συγκεκριμένο ήχο ; Θα βάλω το preset που έχω φτιάξει μέχρι στιμγής αν αυτό βοηθάει. DW_collectors.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Greg Duke Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Αρχικά για να πετύχεις τον ίδιο ήχο αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις Samples που πλησιάζουν όσο πιο πολύ μπορείς. Μετά όλα είναι θέμα Tuning, Eq, Compression. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rpdrummer Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Το eq δε μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει στο vst. Έχω πειραματιστεί κάνοντας τυχαίες περίπου αλλαγές, αλλά δε μπορώ να πλησιάσω. Αν αφαιρέσω το room+overhead level στο κάθε tom, τότε κάτι γίνεται, αλλά μετά δεν έχω όγκο. Ο ήχος είναι ξερός. Γενικά, μπορεί κάποιος να μου προσδιορίσει πως θα έφτιαχνε το ηχιτικό αποτέλεσμα που ψάχνω; Ανεξαρτήτως vst. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 όπως ακούω την μπότα νομίζω θέλει και λίγο trigger. βασικά λάιβ παίζει πολύ το trigger οπότε δοκίμασε να συνδέσεις στο addictive μαζί με την φυσική μπότα και to trigger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rpdrummer Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Ποια φυσική μπότα ; Αν έχω καταλάβει καλά από το λάιβ, ο ήχος της μπότας και των τομ έχουνε όγκο χωρίς μεγάλο sustain ή κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Greg Duke Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποίησε εξωτερικό Eq εκτός addictive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Κλασσικος σκυλοροκ ηχος. Αφαιρεσε ΟΛΑ τα room mikes,μαφλαρε τη μποτα οσο μπορεις και δωσε της με eq 3-4 db στα 4000-6000 & στα 250-500 ,χαμηλωσε το κουρδισμα στα τομ και μαφλαρε τα και πλακωσε τα στο reverb δωσε τους 2-3 db στα 1000 & 6-7000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rpdrummer Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ ;) Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rpdrummer Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Μπορώ να πω ότι κάτι έγινε, εξαρτάται βέβαια και τα samples που χρησιμοποιώ. Θέλει κι άλλο πείραμα ακόμα. Οποιεσδήποτε προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες ;) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Greg Duke Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Μπορώ να πω ότι κάτι έγινε, εξαρτάται βέβαια και τα samples που χρησιμοποιώ. Θέλει κι άλλο πείραμα ακόμα. Οποιεσδήποτε προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες ;) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κάθε Eq θα είναι διαφορετικό ανάλογα το Sample. Ξαναγράφω. Αρχικά για να πετύχεις τον ίδιο ήχο αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις Samples που πλησιάζουν όσο πιο πολύ μπορείς. Μετά όλα είναι θέμα Tuning, Eq, Compression. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση