Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σας αγαπητοί συναγωνιστές και καλό μας ΟΧΙ. ;D Πριν μερικές μέρες βρεθήκαμε με την μπάντα μου σε στούντιο για πρόβα αλλά στήσαμε και μερικά μικρόφωνα για να γράψουμε μερικά κομμάτια. Σας παραθέτω λοιπόν το Tightrope του SRV. Goes without saying αλλά όπως καταλαβαίνετε η ηχογράφηση είναι live με τα λαθάκια και τις αστοχίες της. Το ηχητικό αποτέλεσμα όμως είναι αξιοπρεπές για αυτό που είναι οπότε είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Enjoy if you will: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα κυρ ενωματάρχα μου ;) ;D. Φαντάζομαι 1ο σόλο ο Σωτήρης, 2ο εσύ; Τελικά ωραία φωνή ο τραγουδιάρης...... Το flager στην rythm τι το ήθελες; ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Πόλυ ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Χαρά μας που σας άρεσε κύριοι συνάδελφοι Φώτη και Δημήτρη. Φαντάζομαι 1ο σόλο ο Σωτήρης, 2ο εσύ; Ναι αλλά όπως άκουσες ο Σωτήρης πλήρωσε τον ηχολήπτη για να με χαμηλώσει. ;D Το flager στην rythm τι το ήθελες; Δεν είναι flanger αλλά ένα μείγμα vibe με rotary. Αλλά ναι έχεις δίκιο, η ρύθμιση ήταν του ματς. Κατά τη διάρκεια του κομματιού μετά, το ελάττωσα. κυρ ενωματάρχα μου ;) ;D ετς! ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Πολύ ωραίο Σπύρο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Ειστε καλοι τελικα...χεχεχε https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Getting better & better... χόνεστλι.. Και τώρα που παίρνετε τα πάνω σας...... ;) Σπύρο το εφέ ήταν σαν να μάσησε το μηχάνημα τη κασσέτα... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panakon Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο παιδια ! Εξαιρετικοι! πολυ groove!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Κατ' αρχήν, τι όνομα είναι αυτό, 16 Strings; Τις φωνητικές χορδές του Βαγγέλη της μετράτε; Και τι γίνεται με τον (εξαιρετικό) ντράμερ; Αυτός δεν παίζει; Πού (και πόσα) είναι τα skins; Κιθαροκράτες, ε κιθαροκράτες! ;D Σπύρο το εφέ ήταν σαν να μάσησε το μηχάνημα τη κασσέτα... Θα συμφωνήσω με τον audioτέτοιο (το οποίο γενικώς με εκνευρίζει τις σπάνιες φορές που συμβαίνει...). Βέβαια εγώ θα έλεγα σαν mp3 στα 56 kbits, αλλά εγώ είμαι τζόβενο και δεν ξέρω τι είναι αυτές οι κασετίνες... Άδερ δαν δατ, υπερσούπερ. :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Σας υπερευχαριστούμε αγαπητότατοι συνάδελφοι. Το εφέ μου το βγάλατε απ' τη μύτη αλλά καλά κάνατε. Αν έχετε όρεξη ν' ακούσετε κι άλλα πολλά + δικά μας originals, εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=208451.msg858129;boardseen#new Υ.Γ. θα παίξω χωρίς vibe/rotary ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση