Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος. εννοειται οτι κανω πλακα janick :D ουτε εγω θυμαμαι ποσα χρονια εχω να χρησιμοποιησω κατι διαφορετικο απο firefox-mozilla :wink: Τρόμαξα :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 Εγω πάλι είμαι κολλημένος με την opera.....Πραγματικά κάνει όοοοτι κανει η αλεπού με την φωτιά στον κώλο + πολλά άλλα..... Δοκιμαστε το και θα με θυμηθείτε.... ps> Και ο firefox είναι εξαιρετικός browser...απλά γουστα είναι αυτα.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 +100000 :wink: http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση