boukas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 ο firefox παντως σε σχεση με τον IE ειναι σαν να συγκρινεις Fender με Gibson!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 ωραια , μια που λυθηκε το θεμα , να πω κατι σχετικο με παραπανω, μια που δε θελω να ανοιξω αλλο. ρε μαγκες εχω φαει κι εγω τρελο κολημα με το prison break. ερωτηση η season 2 ποσα επεισοδια εχει? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Mέχρι τώρα έχουν προβληθεί 13!!! Τον Φεβρουάριο αναμένουμε τη συνέχεια!!! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: Όπως το πες... ένας είναι ο σοβαρός browser, και λέγεται Opera leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: Όπως το πες... ένας είναι ο σοβαρός browser' date=' και λέγεται Opera[/quote'] ναι μωρε, χαλια ο firefox. ττιγκα στα bugs, αργος, βαρυς.. αστα να πανε :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 O Firefox ειναι για μεγαλυτερους υπολογιστες απο Pentium στα 800 με 128ΜΒ μνήμη και windows 98 !! Αυτο το υπογράφω !! Απλα, δεν υπάρχει καλύτερος :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: Όπως το πες... ένας είναι ο σοβαρός browser' date=' και λέγεται Opera[/quote'] ναι μωρε, χαλια ο firefox. ττιγκα στα bugs, αργος, βαρυς.. αστα να πανε :roll: Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: Όπως το πες... ένας είναι ο σοβαρός browser' date=' και λέγεται Opera[/quote'] ναι μωρε, χαλια ο firefox. ττιγκα στα bugs, αργος, βαρυς.. αστα να πανε :roll: Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος. Βασικά μάλλον πλάκα κάνει :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος. εννοειται οτι κανω πλακα janick :D ουτε εγω θυμαμαι ποσα χρονια εχω να χρησιμοποιησω κατι διαφορετικο απο firefox-mozilla :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Εγω δουλευω τον Portable firefox . Τον εχω μεσα σε ενα USB Στικάκι 512, και ετσι εχω τους εκατονταδες σελιδοδεικτες μου, παντωτε μαζι μου . :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση