Προς το περιεχόμενο

Xmass Guitar!

Doctor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια δεν λέει. Γι' αυτό αποφάσισα φέτος να στολίσω κιθάρα αντί για δέντρο ή καράβι!

Λέτε ο Santa να rockάρει και να μη το ξέρουμε;

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Doctor/tree_axe.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι σίγουρος ότι ο Santa είναι ροκάς.

Μόνο ένας ροκάς θα μπορούσε να κάνει αυτό που κάνει κάθε χρόνο, να γυρνάει όλο τον κόσμο και μπουκάρει στα σπίτια από καμινάδες.

Το σκουφάκι στο peghead είναι όλα τα λεφτά.

¶ντε καλή χρονιά !!!

Το σκουφάκι στο peghead είναι όλα τα λεφτά.

Το σκουφίδιον έχει ιστορία αγαπητέ. Προσεχώς στα tec-spec!

Thanx για τα καλά σας λόγια...

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΙΘΑΡΑ:

Έχετε την τύχη να βλέπετε το μοντέλο Adolfo Skevronei Signature της πασίγνωστης εταιρίας κατασκευής κιθάρων Tavla Tone η οποία είναι μια classic bolt-on κατασκευή 100% χειροποίητη από βιρτουόζους βιετναμέζους ψαράδες του ποταμού Ι-Εμ-Τζι. Το μπράτσο (ή μανίκι για τους παραδοσιακούς) είναι φτιαγμένο από προσεκτικά διαλεγμένο maple από χωματερή της Σαϊγκόν. Η ταστιέρα είναι φτιαγμένη από τριανταφυλλόξυλο που άφησαν πίσω τους κάτι τύποι με κουκούλες μετά από σατανιστική τελετή ενώ τα tuners είναι τα σπάνια ισπανικής κατασκευής Xekourdisto. Συνολικά μόνο 2 6αδες πρόλαβαν να παραχθούν αφού μόλις κατάλαβε ο κατασκευαστής τι έφτιαξε κρεμάστηκε με θηλιά από χορδή Μι-μπάσα. Το tremolo είναι κλασσικό τύπου Stratohester, κορυφαίας ποιότητας με τον χαρακτηρισμό Totally Fixed, o οποίος του αποδόθηκε αφού κλότσησαν οι βίδες που ρυθμίζουν το ύψος του καβαλάρη με την 1η προσπάθεια. Τα ηλεκτρικά αποτελούνται από περισσεύματα καλωδίων απΆ τα λαμπάκια (βλέπε: ενότητα «Λαμπάκια»!) ενώ τα ποτενσιόμετρα και οι πυκνωτές περίσσεψαν από κάτι μαϊμού ενισχυτές με αυτοκολλητάκι SONI (που τίποτα δεν σε σώνει…). Οι μαγνήτες (H-S-S διάταξη) αποτελούνται από έναν πολύ καλό, ξερό Humbucker πού όμως ξέχασε εντελώς την έννοια του όγκου στον ήχο και 2 singles με υπέροχο ήχο βουίσματος. Μόλις τους μονώσω (γιατί έτσι δεν υποφέρονται), θα σας πω και τι ήχο έχουν, ΅ντάξει;

ΛΑΜΠΑΚΙΑ:

Μετά από 32 χρόνια εξέλιξης, οι σχεδιαστές της N.A.S.A (China branch) κατάφεραν να φτιάξουν λαμπάκια που να μη μετατρέπουν όλο το σπίτι σε πυροτέχνημα. Διαθέτουν 5 χρώματα καθώς και μουσική η οποία για την περίσταση έχει παρακαμφθεί (μα να μην έχει ένα EPROM να περάσουμε κανένα τραγουδάκι των Motorhead ρε γαμώτη…). Για την ιστορία, για να στολιστούν πάνω στην κιθάρα χρειάστηκαν 10 λεπτά της ώρας, 1 μπύρα Duvel και ξεστομίστηκαν πάνω από 30 σιχτήρια. Περίπου 300 λιγότερα από το περσινό στόλισμα του δέντρου…

ΝΤΕΚΟΡ:

Το ντεκόρ αποτελείται από βάση από γνήσιο hi-tec φελιζόλ που χρησιμοποιεί η Roland στις συσκευασίες των keyboards το οποίο παρεμπίπτοντος κάνει και υπέροχη δουλειά ως αντικραδασμικό αν κοπανάει η εταζέρα του αυτοκινήτου σας (το χρησιμοποιώ χρόνια!). Γύρα-γύρά, θαυμάζετε τις 2 γιρλάντες-πευκοβελόνες stile οι οποίες είναι φτιαγμένες από ανακυκλώσιμες χρησιμοποιημένες πάνες για μωρά. Ευτυχώς δεν μυρίζουν… Το ροζάκι που διακρίνεται είναι το περίφημο καλώδιο της Ernie Ball που χρησιμοποιούσαν την εποχή μου (late 80Άs) οι poserομέταλλοι (μπλιάξ…) ενώ για το τέλος έχω αφήσει το mini σκούφο του Santa o οποίος είναι κλεμμένος από αρκούδι της ανιψιάς μου στον οποίο κάποιος μπάσταρδος στο εργοστάσιο κατασκευής φρόντισε να ράψει αντί να κολλήσει. Just for the case, η ανιψιά μου ακόμα να μου μιλήσει…

Doctor κάποιος πρέπει να σε απομακρύνει από την αποθήκη με τα φάρμακα :lol: :lol: :lol: !!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

If the house is rocking,don't bother knocking...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου