Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Και γαμώ τα θρεντ, με άπειρες επιλογές και υπέροχα κομμάτια να χωρούν σε αυτό Ενδεικτικά κάποια που μου ρθαν στο μυαλό χωρίς να βάλω το μυαλό μου να ψαχτεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ outro, αυτό το παιχνίδι της φωνής με την κιθάρα σπέρνει. Από 06:00 χοντρικά Ending solo που λειτουργεί και ως outro, ένα από τα πιο όμορφα όλων των εποχών κι ας μνημονεύεται σπάνια. Από 09:55 τα δύο παρακάτω έρχονται αυτομάτως στο νου μου, μιας και είναι υπερκλασσικά 07:49 04:25 Το ελληνικό μέταλ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό 05:29 άντε και ένα bonus, για μυημένους 03:55 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7PU0Cdtzk6o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Η καλύτερη έξοδος πεθαίνοντας το Ziggy Ασυναγώνιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση