Stoyo Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Άκουσα μετά από καιρό ένα τραγούδι, πιστεύω πολύ υποτιμημένο, που όταν το πρωτάκουσα έπαθα την πλάκα μου με το outro. Όταν ακούτε τη λέξη outro ποιο τραγούδι σας έρχεται στο μυαλό, ποιο δε μπορειτε να ξεχάσετε λόγω του outro του και γιατί; Εδώ, το παραλήρημα-ντελίριο ξεκινάει στο 3:40 (όχι ότι και πριν είναι χαλαρά, ακούστε από την αρχή να μπείτε και στο κλίμα) με τα τύμπανα, πιάνο και 2α φωνητικά να μπουρλωτιάζονται και να απογειώνουν το κομμάτι στην εξώσφαιρα... ότι νάναι λέω αλλά πιστεύω καταλαβαίνετε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 ^πολυ ωραιο 4:05 [flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ 5:38 [flash=200,200] 6:18 [flash=200,200] I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Αρκετά, ένα απο πλέον αγαπημένα μου (btw, πολύ ωραίο θέμα νήματος!) : The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 dire straits.....setting me up......outro ολα τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 5:37 [flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=mpAkMk0phOs 3:45 [flash=200,200] 3:47 [flash=200,200] I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 A, και πηγα να το ξεχασω. Μα τι σολαρα ριχνει ο τυπος! 4:10 [flash=200,200] Αυτά από μενα για σημερα. :) I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Το αγαπημένο μου outro μακράν του δεύτερου. Και solάρα και riffάρες, γενικότερα κομματάρα απίστευτη. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Παρα πολλα. Παρακατω τα 5 πρωτα που μου ηρθαν στο μυαλο. απο το 7:35 απο το 3:20 απο το 3:03 απο το 2:50 ;D απο το 2:48 https://youtu.be/hricsCPETDA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoyo Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 A, και πηγα να το ξεχασω. Μα τι σολαρα ριχνει ο τυπος! Με το που διάβασα για τη σολάρα που έγραψες μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το παρακάτω που επίσης έχω να το ακούσω χρόνια... ένας από τους λόγους που ήθελα να μάθω κιθάρα και ο ίδιος λόγος που σταμάτησα να μαθαίνω ;D Όχι ακριβώς outro αλλά δεν υπάρχει και διακριτή γραμμή. Μετά το μέσο ξεκινάει ένας χαμός και τραβάει μέχρι να τον κάνει fade out ο ηχολήπτης φωνάζοντας αγανακτισμένος "Κάνε επιτέλους ένα ρημαδοκλείσιμο να πάμε να φάμε τίποτα >:( " ... φήμες λένε ακόμα συνεχίζει να σολάρει πάνω στο trus rod :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Η καλύτερη έξοδος πεθαίνοντας το Ziggy No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση