JohnGam Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Γιατί μόνο sharktooth και όχι sharkfin που είναι και πιο κλασικό; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 To εφτιαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnGam Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Τώρα απάντησα ήδη... αλλά για maple ;) Θέλω επίσης να πω ότι το no inlay είναι badass και όχι βαρετό. Τέλος, μερικές φορές τα βράδια μου αρέσουν και τα piranha inlays. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Badass μονο σαν bragging rights, "κοιταξτε παιζω χωρις βοήθειες!", αλλα για μενα σαν παικτη/θεατη που δεν με νοιαζει αυτο ειναι καργα βαρετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Μου αρέσουν οι κιθάρες χωρίς inlays, ιδίως οι κλασσικές-ακουστικές, άντε και κάποια jazz σκάφη... Τα μεγάλα dots τα απεχθάνομαι, ενώ σε κάποιες κιθάρες τα blocks ή ακόμα καλύτερα τα split blocks, (βλέπε Gibson Super 400 ή D'Angelico New Yorker) είναι ποίημα!!! Φυσικά σαν δάσκαλος, στο μάθημα κρατώ πάντα κιθάρα με inlays, ότι κι αν είναι αυτά, καθώς χωρίς αυτά γίνεται πολύ δύσκολη η παρακολούθηση για τον μαθητή, όταν του δείχνεις πράγματα στην ταστιέρα... Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Ενταξει γουστα ειναι αυτα. Δεν μισω τα no inlay απλα τα βαριεμαι πολυ. Είναι σαν πιανο χωρις μαυρα πληκτρα βρε αδερφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Ερωτηση προς τους 4 που ψηφισαν no inlay, ειστε τοσο βαρετοι γενικα στην ζωη σας? ;D εντελώς όμως ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 εντελώς όμως ;D αυτο επιπλεον ειναι κ αταστο... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 http://www.dinosaurrockguitar.com/new/sites/default/files/Iommi_sg.jpg Απλα και κατανοητα... Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Αγαπημένα inlays...δύσκολο από μόνο του γιατί πάνε με το σχέδιο της κιθάρας. Όλα μ'αρέσουν στις κατάλληλες κιθάρες. Αν είναι να ξεχωρίσω κάποια ιδιαίτερα τότε θα έλεγα αυτά εδώ: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση