Consigliere089 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ? ??? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ? ??? ::) Γιατί είναι πρωτότυπα και όμορφα. Τα γούστα ομως είναι εντελώς προσωπικά οπότε δε σε κατηγορώ που τα απεχθάνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ? ??? ::) το πες μονος σου!!! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
captain-iglo Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2015 Επειδή είμαι μια ρομαντική ψυχή dots.. Αλλά όταν μπαίνω σε ψυχεδελικό μουντ δεν θα με χαλούσε μία τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Πρώτη επιλογή Sharkfins, δεύτερη επιλογή, χωρίς ενθέματα, αλλά με «περίεργο» ξύλο. Και κάτι τέτοιο δεν θα με χαλάγε ;D Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Επειδή είμαι μια ρομαντική ψυχή dots.. Αλλά όταν μπαίνω σε ψυχεδελικό μουντ δεν θα με χαλούσε μία τέτοια Πολύ ωραίος. Να σε ρωτήσω, αυτoύς τους τσαμπουκάδες του βάζουν με το χέρι ένα ένα κομματάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 on an archtop αυτά: On a strat or a tele, dots On an acoustic, αυτά: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
captain-iglo Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 @otto Δεν έχω ιδέα.. Η φωτογραφία δεν είναι δική μου.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Ερωτηση προς τους 4 που ψηφισαν no inlay, ειστε τοσο βαρετοι γενικα στην ζωη σας? ;D Όταν το ξυλο "μιλαει" μονο του τι να τα κανεις τα inlays? Tα bird inlays μου αρεσαν από τη πρωτη στιγμη που τα ειδα αν και βλεπω ότι πολλοι είναι κολλημένοι με τα dots και δε τα θελουν ουτε στις PRS. Η Gibson εχει μερικα απλα αλλα ωραια Η Gretsch επισης Τα πιο κοινα και συνηθως βαρετα (για αλλους κλασικα) είναι τα dots. Προτιμω τα λεπτα Music Man από τα Fender/Gibson. Tα πιο εντυπωσιακα είναι από "μικρους" κατασκευαστες που κανουν custom work. Τhe sky is the limit σε αυτές τις περιπτωσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2015 Όταν το ξυλο "μιλαει" μονο του τι να τα κανεις τα inlays? Μιλαει μονο από κοντα και με καλο φωτισμο. Αλλιως όπως μια βαρετη κλασσικη κιθαρα φαινεται και αυτο. Αλλα θα μου πεις αυτοι που αγοραζουν τετοια δεν τα παιρνουν για live αλλα για να παιζουν τα βραδια μπροστα απ'την τιβι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση