Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Εχετε αγαπημενο inlay design στην ταστιερα και ποιο ειναι αυτο? Ή μηπως προτιματε καμια διακοσμηση αλα κλασσικη κιθαρα? Η ψηφος μου παει στα πουλια της PRS. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Dots, με τα αλλα μπερδευομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Blocks, ιδιαίτερα στα μπάσα! The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Dots, με τα αλλα μπερδευομαι. Πρωταρης κιθαριστας και σκυβεις να κοιταξεις την ταστιερα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Πρωταρης κιθαριστας και σκυβεις να κοιταξεις την ταστιερα? ;D Δεν εχω συνηθισει ακομα να παιζω χωρις να την κοιταω, παταω αλλου για αλλου. Με τον καιρο μου ειπε ο δασκαλος θα συνηθισω. Ετσι κι αλλιως η flying v δε μου αρεσει με αλλα inlays :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Εγω εχω το αλλο πρόβλημα, μπερδευομαι αν κοιταξω, νοητικα απομονωνω τις νοτες που θελω και ειναι πιο ευκολο να παιξω αν κοιταζω που και που αντι για ολη την ωρα. Αν με βαλεις να κοιτάξω ολη την ωρα θα παιξω χειροτερα. ;D Blocks, ιδιαίτερα στα μπάσα! Καλα στο μπασο μιλαμε για μπλοκαρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Εχετε αγαπημενο inlay design στην ταστιερα και ποιο ειναι αυτο? Ή μηπως προτιματε καμια διακοσμηση αλα κλασσικη κιθαρα? Η ψηφος μου παει στα πουλια της PRS. :) παρομοίως, μιλάμε για "ποίημα", έργο τέχνης "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Οντως, πρωτη φορα τα ειδα σε βιντεο με συναυλια του Santana μικρος. Πανέμορφα σαν ιδεα, εκτελεση και μηνυμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 diamonds inlay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2015 Ερωτηση προς τους 4 που ψηφισαν no inlay, ειστε τοσο βαρετοι γενικα στην ζωη σας? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση