Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ditortion και πεταλιέρα

ginargiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη ειμαι κατοχος του rat, θεωρω οτι ειναι το απο τα πιο vintage distortions. δεν νομιζω να κανει για πολλα γκαζια, η τουλαχιστον για συγχρονα γκαζια..

ενα πραγματικα vintage distortion ομως που ειναι πραγματικα "κακο"(δλδ πολυ γκαζιαρικο..) ειναι το electroharmonix big muff :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης μια ικανοποιητικη προταση για τον ηχο που αναφερεις ειναι το

Ibanez Smashbox (Tone Lok SM7). Αρκετα οικονομικο και πολυ "βρωμικο"...

OMEGA MONOLITH

Επισης μια ικανοποιητικη προταση για τον ηχο που αναφερεις ειναι το

Ibanez Smashbox (Tone Lok SM7). Αρκετα οικονομικο και πολυ "βρωμικο"...

Δε θα το προτεινα προσωπικά.με σημείο αναφοράς τους Fuel που είπε το Rat θα τον φέρει πιο κοντά.Το SM7 έχει πλαστικό ήχο τύπου Metal Zone.Έχει πιο παλιομοδητικο ήχο :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

παρεπιπτοντως μια και προσφατα αγορα το ενα και δοκιμασα το αλλο.......συνιστω ανεπιφυλακτα MI AUDIO CRUNCH BOX (το καλυτερο low-high gain marshall σε πεταλακι) και mi audio tube zone............

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Μπορεί να τα κοιτάξω και αυτά. Απλά έχω βρεί το Tubeman στα 250 ευρώ και για αυτό το σκέφτομαι.Το μόνο πρόβλημα είναι οτι ακόμα και η ίδι η Hughes & Kettner δεν το συνιστά για να το συνδέεις σε ενιχυτή(αν και στον δικό μου το είχα ακούσει και ηταν πολύ δυνατό)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου