ginargiros Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Έχω 2 διπλούς... Βέβαια το Tubeman με βολεύει επειδή έχει και καθαρό κανάλι όπως και δυνατότητα direct recording Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ακούσει κανα 2 κομμάτια.Νομίζω το Rat που λέει ο φίλτατος Zakk will do the trick :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 επειδη ειμαι κατοχος του rat, θεωρω οτι ειναι το απο τα πιο vintage distortions. δεν νομιζω να κανει για πολλα γκαζια, η τουλαχιστον για συγχρονα γκαζια.. ενα πραγματικα vintage distortion ομως που ειναι πραγματικα "κακο"(δλδ πολυ γκαζιαρικο..) ειναι το electroharmonix big muff :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Το muff το είχα ακοκύσει και δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε και πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 το bigmuff είναι fuzz, δλδ super τρανζιστοράτο distortion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Επισης μια ικανοποιητικη προταση για τον ηχο που αναφερεις ειναι το Ibanez Smashbox (Tone Lok SM7). Αρκετα οικονομικο και πολυ "βρωμικο"... OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Επισης μια ικανοποιητικη προταση για τον ηχο που αναφερεις ειναι το Ibanez Smashbox (Tone Lok SM7). Αρκετα οικονομικο και πολυ "βρωμικο"... Δε θα το προτεινα προσωπικά.με σημείο αναφοράς τους Fuel που είπε το Rat θα τον φέρει πιο κοντά.Το SM7 έχει πλαστικό ήχο τύπου Metal Zone.Έχει πιο παλιομοδητικο ήχο :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Αύριο θα πάω να ψάξω λίγο τα πετάλια αν και με βλέπω να παίρνω το Tubeman. Στο harmony central είχε πολύ καλές κριτικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 παρεπιπτοντως μια και προσφατα αγορα το ενα και δοκιμασα το αλλο.......συνιστω ανεπιφυλακτα MI AUDIO CRUNCH BOX (το καλυτερο low-high gain marshall σε πεταλακι) και mi audio tube zone............ 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί να τα κοιτάξω και αυτά. Απλά έχω βρεί το Tubeman στα 250 ευρώ και για αυτό το σκέφτομαι.Το μόνο πρόβλημα είναι οτι ακόμα και η ίδι η Hughes & Kettner δεν το συνιστά για να το συνδέεις σε ενιχυτή(αν και στον δικό μου το είχα ακούσει και ηταν πολύ δυνατό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση