Minoru Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Παρακαλώ τα φώτα σας. Το πρόγραμμα ειναι το addictive drums 2 και είμαι μεταξύ 2 ήχων για μπότα. Ποιά σας ακούγεται καλύτερα μαζί με τα άλλα όργανα? bota1.mp3 bota2.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα όπως το θέτεις. Εδω δεν ακούω καν μπάσο. Οπότε πως να κρίνω; Εγω είμαι της παλιάς σχολής όπου το μπάσο και η μπότα έπρεπε να αλληλοσυμπληρώνονται. Περασμένα, ξεχασμένα θα μου πεις. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 το μπάσο εδώ πέφτει με την κιθάρα και δεν έχει καθόλου μεσαία και πρίμα για αυτό δεν το καταλαβαίνεις . Το ξέρω είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα για αυτό θέλω να ακούσω και καμιά άλλη (υποκειμενική) άποψη μπας και βγω απο το δίλημμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Το δυο θα ελεγα,μου φαινεται οτι ακουγεται και "καθαριζει" λιγο καλυτερα μεσα στο ολο. Θεμα γουστου βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Για το συγκεκριμενο ασΘμα το 2 δαγκωτο.Το 1 θα ηταν καλο αν ειχες 70% λιγοτερη κιθαρα στο mix και 99% λιγοτερο gain ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Για το συγκεκριμενο ασΘμα το 2 δαγκωτο.Το 1 θα ηταν καλο αν ειχες 70% λιγοτερη κιθαρα στο mix και 99% λιγοτερο gain ;D Σωστό... και ευχαριστώ! Θα έχω την πρώτη μπότα για πιο ''ήσυχα'' κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνω για την δευτερη, δαγκωτο! I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Μεταξύ των δύο η δεύτερη. Αν και θα την προτιμούσα πολύ πιο ξερή. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση