Guru Alter Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 το καλυτερο ειναι τα κενα των ταστων να γεμιζονται με κατι που να ξεχωριζει απο το ξυλο, ωστε να καταλαβαινεις ευκολα ακριβως που ηταν το ταστο. Εχοντας παιξει αρκετα με τετοια κιθαρα, ηταν αρκετα ευκολο. Βεβαια η αποσταση απο το περιπου στο ακριβως κουρδισμα... θελει πολυ δουλεια. εμενα παντως δεν με ενθουσιασε, δεν υπηρχε ο χαρακτηρας που εχει ενα ουτι η παραπλησια οργανα, αλλα για καποιον που θελει να ψαχτει ηταν ευκολη η αρχη YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Βεβαια η αποσταση απο το περιπου στο ακριβως κουρδισμα... θελει πολυ δουλεια. Εκτος αν εχεις κουριδστηρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Εμένα δεν μου αρέσει ο ήχος. Μουνταίνει πολύ. Ίσως θα βοηθούσε στρώσιμο με κανα epoxy. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Άκουσα μερικές Godin... Δε μου άρεσαν καθόλου... πολύ plastic https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση