S9F Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 μιλησα με αυτον πριν την σουταρω και μ το παιζε κινεζος. Με χρήση φυσικής δύναμης ο Κινέζος γίνεται Ζιμπαμπουανός. Με χρήση νομικής δύναμης, ο ίδιος Κινέζος μπορεί να μετατραπεί κάλλιστα σε έναν τυπικότατο Εγγλέζο. Κινέζο -αν ήμουν στη θέση σου- δεν θα τον άφηνα να παραμείνει πάντως. (είναι και πολλοί οι άτιμοι...) ;) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 οχι ρε φιλε δεν ειμαι πλουσιος ισα ισα εχω γαμηθει στην δουλεια και οτι παιρνω μου βγαινει σκαρτο.γιαυτο την σουταρα απο απελπησια.αλλα πρεπει να κοιταχτω το μονο σιγουρο Η κιθάρα κόστιζε γύρω στο 1000άρικο έτσι? Ακόμα και να πήγαινες να ξεκολλήσεις ολόκληρο το μπράτσο και να βάλεις άλλο δε θα σου κόστιζε περισσότερο από όσα έχασες. Μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό σου και ίσως την στεναχώρια ότι ίσως να σε ξεγέλασαν αλλά λύσεις υπήρχαν. Τουλάχιστον ας την χάριζες κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 ναι otto τοσο την πηρα και γω αυτο σκεφτομουνα πριν οτι ειχα λυσεις αλλα μ ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και δεν σκεφτηκα τπτ εκεινη την στιγμη.τωρα εχω τον μικρο μου ξαδερφο εδω και μ τα χει πρηξει γιατι δεν του την εδωσα.και εχω και τυψεις τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 τωρα ειμαι στο τσακ να παραγγειλω την ιδια ακριβως η αυτην με τους active μαγνητες....... αρωστειαααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν τα δίνεις σε κανα φτωχό ρε φίλε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 και γω φτωχος ειμαι ρε φιλε αλλα οι καυλες και οι μαλακιες πληρωνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Μην παραγγειλεις αλλη κιθαρα φιλος πριν παραγγειλεις ενα απλο ισογειο σπιτι,χωρις σοφιτες και ταρατσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 axaxaxaxxaxxxaxa axaaaxaxaxaxxaxa axaxaxaxaxaxaax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeST Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 απλα,δεν πετας τη κιθαρα σου απ τη σοφιτα...ή δωσ'τη καπου που υπαρχει αναγκη ή αλλαξε ''καυλες''. :) Every guitarist wants to play well. But in reality, if good intentions were all it took, then everyone would be great. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 εχω πεταξει επισης ενα laptop και μια παλια tv απο ταρατσα αν δει κανας ντοπιος εδω τα μνμ θα καταλαβε ποιος ειμαι χαχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση