lisistratos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 1/4 ??????? καταλαβα παει η κιθαρα την εχω ξεκολιασει στο στριψιμο :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 παντως ρε παιδια ανεξαρτητα το προβλημα που εχω με την κιθαρα (ειμαι και μαυρογατα, μπλακ νιαου το παρατσουκλι μου) η κιθαρα δεν υπαρχει .εχω παιξει και με πολυ πιο ακριβες αλλα η ec1000 ειναι απιστευτη κιθαρα.το μπρατσο δεν υπαρχει.την συνιστω για οποιον σκεφτεται να την παρει.παντως αν δεν βγαλω ακρη θα παρω την ιδια παλι αλλα απο γερμανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 οι χορδες παιζουν ρολο καθολου με το buzz.αυτη την στιγμη εχω 11 πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 οι χορδες παιζουν ρολο καθολου με το buzz.αυτη την στιγμη εχω 11 πανω . kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 εγω λεω να τη καψεις, μπορει να ειναι και στοιχειωμενη kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 μπορει και να την καψω λεφτα εχω να φανε και οι κοτες δοξα θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 μπορει και να την καψω λεφτα εχω να φανε και οι κοτες δοξα θελω Α’γεια’σα ασε με να μαντεψω... δημοσιο οικογενειακως? μονο εκει τρωνε και οι κοτες δοξα θελω (?) kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 θα σε απογοητευσω φιλε .ολοι ιδιωτικοι υπαλληλοι.και γω το ιδιο. ξερεις υπαρχουν και ανθρωποι που δουλευουν 2 δουλειες την μερα οπως εγω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 το υπεθεσα γιατι αυτοι που τα δουλευουν τα χρηματα δεν τα πετανε ετσι… ακομα και αν εχουν πολλα, τελος παντων μη παραξηγας, πιστευω οτι οταν αλλαξες χορδες ξεκινησε το προβλημα γιατι θα ηταν για 9αρες σεταρισμενη, και μετα πλακωσες το tressrod και απογινε, αν το εχεις χαλασει ρωτα ποσο κανει το μπρατσο ολοκληρο, αν ειναι ξεχωριστο κομματι στην κιθαρα αυτη kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 no hard feeling αδερφε.με 10 αρες μου ηρθε.δυστηχως ειναι σετ νεκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση