lisistratos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 ναι το ειχα σκεφτει να αλλαξω χομπι ειναι ψυλοακριβο αυτο με τα μουσικα. καλα ειχα ηρεμησει τοσα χρονια αλλα με ξαναπιασαν οι καυλες μετα απο 9 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Να το κοιταξεις. 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 10 σελίδες ψέμματα απ τον Λυσίστρατο κι εσείς τον ακούτε και τον συμβουλεύετε. Όπως είπε και κάποιος, ή είναι ο Βαρδινογγιάνης και το χηνόπουλο του φαίνεται τπτ, ή περνάει την ώρα του λέγοντας ανέκδοτα πως κόντεψε να σκοτώσει το πατέρα του. Αν ήθελε να τον σκοτώσει υπήρχαν πιο σίγουροι τρόποι τρόποι ;D ;D ;D Λυσίστρατε κι εγώ συνάδελφος μάντης είμαι, αλλά τόσες μλκς μαζεμένες σε 10 σελίδες δεν έχω πιεί ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Coolalekos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Οπότε 10 σελίδες thread πήγανε τζάμπα...Και η κιθάρα τζάμπα πήγε. Κρίμα! Αστο μην πάρεις άλλη, πάρε κάνα σάκο του box! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει,αρκετα με το χαβαλε,ας μιλησουμε και λιγο επιστημονικα για το θεμα. Για να πεταξει σωστα η κιθαρα απο την σοφιτα χρειαζεται χαμηλωμα το action κατω απο 0.9mm στο 27o ταστο. Οταν ειναι πιο ψηλα οι χορδες της χαλανε την αεροδυναμικη και δεν παει αρκετα μακρια. Λογω σχηματος αλλα και ονοματος υπερεχουν σε αυτον τον τομεα οι flying v. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 ναι δικιο εχετε δεν ηξερα τι να κανω μια μερα και λεω δεν βγαζω την κιθαρα μου σκαρτη για να ανοιξω συζητηση. ο θωμας με πληρωνει για να κανω δυσφημηση στα ελληνικα μαγαζια ειμαι και γερμανος ετσι. μεχρι την 8 σελιδα καλα τα πηγαμε μετα ξεφηγε η συζητηση και εμεινα και χωρις κιθαρα. επισης georgekz για αυτον το σκοπο υπαρχουν και οι mockingbird της bc rich. μπορει και να πεταγε και να μου ξαναγυρνουσε πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση