Stel Andre Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα! Παραθετω το νεο βιντεο μου για το Jam of the Month του Jamtrackcentral. Smooth αυτοσχεδιασμος, ελπιζω να σας αρεσει! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Είναι ωραίο να βλέπει κανείς, μιά στο τόσο, ένα video όπου κυριαρχεί η μουσικότητα και όχι η τεχνική για την τεχνική, ή οι χωρίς ουσία ακροβατισμοί πάνω στην ταστιέρα. Μπράβο φίλε! Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ φιλε μου, με τιμας! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Killer feel και ηχος!! To gain το ρυθμιζες με το volume? Και αυτή η κιθαρα είναι η αγαπημενη μου απ'τον Petrucci, για την καινουρια με την σφαιρα δεν είμαι τοσο σιγουρος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ! Το gain το εχω ριξει απο τις ρυθμισεις του Axe Fx και το volume το εχω ριξει μονο στην αρχη λιγο. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση