pericles Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JXG4qG7TMg4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=zTZ07d7tGfA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Απίστευτος παίχτης. Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι μοιάζει πάρα πολύ στον μαύρο μποξέρ από τα Ρόκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Cream Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Απίστευτος παίχτης. Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι μοιάζει πάρα πολύ στον μαύρο μποξέρ από τα Ρόκι? Ναι και έλεγα ποιόν μου θυμίζει σωστά τον Carl Weather!!!!έπαιζε και στο predator με τον Arnold!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
estpany Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Είχα την Τύχη να τον δω στον Λυκαβηττό πριν καμιά εικοσαριά χρόνια ! Τι γλυκός ήχος ήταν αυτός !! Και φωνάρα βέβαια (οι τζαζίστες τον κατηγορούν για το ότι εκμεταλλεύτηκε αυτή την φωνή για να το γυρίσει σε ποπ.. Δεν με χαλάει καθόλου..) Και αυτές οι διφωνίες που κάνει σολάροντας με κιθάρα και φωνή μαζί είναι (μα κάθε φορά) για χειροκρότημα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Είχα την Τύχη να τον δω στον Λυκαβηττό πριν καμιά εικοσαριά χρόνια ! Me too. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 οι τζαζίστες τον κατηγορούν για το ότι εκμεταλλεύτηκε αυτή την φωνή για να το γυρίσει σε ποπ Αυτό δεν το καταλαβα ποτε, γιατι να κατηγορείται καποιος αν παιζει κατι άλλο εκτος από το ειδος που τον εκανε γνωστο. Τα ιδια και ο Μεθίνι για τον Κεννυ Τζι. Είναι σαν να κατηγορει η βιομηχανια αυτοκινητου την BMW γιατι βγαζει εμπροσθιοκινητο αμαξι ή την Hyundai γιατι βγαζει premium. Ηρεμηστε ρε παιδια. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση