lordm Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα! εχω ενα προβλημα με την καρτα ηχου,αν βαλω μουσικη ο ηχος κρατσαρει και αμα συνδεσω και midi γινετε χειροτερο... εχω κανει ολες τις ενημερωσεις για την καρτα ηχου. οριστε η καρτα που εχω sound blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 μπουκω το με buffer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lordm Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 πως το κανω αυτοο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 πως το κανω αυτοο? ανέφερε με ποιο πρόγραμμα-προγράμματα δουλευεις, για να σε καθοδηγήσει καποιος στις απαραίτητες ρυθμίσεις που πιθανώς να λύσουν το πρόβλημα σου. Και μερικές πληροφορίες για το σύστημά σου, τι υπολογιστή έχεις, τι προδιαγραφές. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lordm Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 παιδια και μουσικη που βαζω το κανει αυτο μερικες φορες, τωρα το midi το ανοιγω abelton live 9 lite πληροφοριες υπολογιστη 64bit,8gb ram,επεξεργαστης intel core 2 extreme cpu x9650 @ 3.00ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 παιδια και μουσικη που βαζω το κανει αυτο μερικες φορες, τωρα το midi το ανοιγω abelton live 9 lite πληροφοριες υπολογιστη 64bit,8gb ram,επεξεργαστης intel core 2 extreme cpu x9650 @ 3.00ghz προτεινόμενα βηματα. Ελεγξε αν η καρτα ειναι καλά τοποθετημένη μεσα στη μητρική, στην υποδοχή της, το ιδιο και το εξωτερικο πανελ αμα το εχεις συνδεδεμενο. Βαλε τους τελευταίους drivers για το λειτουργικό σου, κατεβασμενους απο το site της creative. Προτιμησε καθαρη εγκατασταση, αφου απεγκαταστησεις τους drivers καλυτερα με ενα προγραμμα που φροντιζει για τον καθαρισμο της registry οπως το total uninstaller η παρεμφερες. Ελεγξε την cpu σου ανοιγοντας το διαγραμμα μεσω της διαχείρησης εργασιων για να δεις μηπως καποια άλλη εργασια σου σηκωνει τη cpu την ώρα που σου κανει αυτά τα φαινόμενα . Κανε ενα ελεγχο με ενα προγραμμα προστασιας απο ιους η malware στο συστημά σου. Καποιο αλλο codec απο αλλο προγραμμα που εχειις εγκαταστήσει δημιουργει ασυμβατοτητες. Αν εχεις onboard καρτα ηχου ενημερωσε την η προσωρινα απενεργοποίησε την και ξαναέλεγξε. Αυτο μπορω να σκεφτω προς το παρον. Αμα λυθει το πρόβλημα απο το media player που χρησιμοποιείς μετα στο ableton στις ρυθμισεις, επελεξε τους asio drivers της audigy για device driver και ρυθμισε το latency (buffer size σε λογικα επιπεδα) και ξαναδοκίμασε. Θεωρώ οτι το συστημα σου ειναι ενημερωμένο πληρως απο updates και το τροφοδοτικό σου ειναι επαρκές για τις συσκευες που εχεις πανω. Αν εχεις καποια αλλη συσκευη usb που εχει σχεση με ηχο, βγαλτη και δοκιμασε. Αυτα μπορω να σκεφτω σε πρωτη φάση εδω που πινω τη φραπεδιά μου στο νησι και με χτυπαει το φθινοπωρινό αεράκι μυρίζοντας την αλμυρα της θάλασσας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 εδω που πινω τη φραπεδιά μου στο νησι και με χτυπαει το φθινοπωρινό αεράκι μυρίζοντας την αλμυρα της θάλασσας. Δηλαδή? Που είσαι? Πώς έφτασες εκεί? Γιατί? Τόσα αναπάντητα ερωτήματα θεέ μου! Μίλησε τώρα, ή σώπασε για πάντα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή? Που είσαι? Πώς έφτασες εκεί? Γιατί? Τόσα αναπάντητα ερωτήματα θεέ μου! Μίλησε τώρα, ή σώπασε για πάντα. είναι απόρρητο. government business. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση