Παστίτσιός Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 ΑΥτοί είναι οι 9 καλύτεροι μου ήχοι από αυτούς που έχω φτιάξει. Επειδή το Μ1 ζεί και βασιλεύει. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Tα dirty bass και genteleq μου αρεσαν πιο πολύ. Παιξε και κανα sus2 ή add2. Κιθαριστας είμαι και, ειδικα η add2, είναι impractical στην κιθαρα και οποτε παω να παιξω πληκτρα τετοια παιζω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Tα dirty bass και genteleq μου αρεσαν πιο πολύ. Παιξε και κανα sus2 ή add2. Κιθαριστας είμαι και, ειδικα η add2, είναι impractical στην κιθαρα και οποτε παω να παιξω πληκτρα τετοια παιζω. :) Τί σημαίνει αυτό το Impractical; Δεν έχω ιδέα από κιθάρα, πρίν 10 χρόνια αγόρασα μία ηλεκτρική απλή για να μάθω αλλά κατάντησε διακοσμητικό στοιχείο και τελικά την πούλησα. Θέλω όμως να μάθω μπάσοοοοοοοοοοοοοοοο. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη πρεπει να παιξεις λιγοτερες νοτες γιατι δεν εχουμε τρια χερια. Ντο, ρε, μι, σολ ας πουμε, δεν βγαινει στην κιθαρα ενώ είναι παιχνιδακι στο πιανο. Θέλω όμως να μάθω μπάσοοοοοοοοοοοοοοοο. :D Εκεινο το ανεκδοτο που λεει, "ποσοι μπασιστες χρειαζονται να αλλαξουν μια λαμπα? -Κανεις, αυτό το κανει ο πιανίστας με το αριστερο του χερι." ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση