Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Πολύ άβολη κιθάρα όμως. Εγώ προσωπικά δε μπορούσα να παίξω με τίποτα καθιστός. Φταίει το πάνω κέρατο που είναι πλατύ. Δεν καταλαβαινω πως ενοχλεί, αλλα παλι δεν εχω παιξει Mockingbird. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 για τον χειμωνα 8) @VangelisV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν καταλαβαινω πως ενοχλεί, αλλα παλι δεν εχω παιξει Mockingbird. Πως να καταλάβεις άμα δε παίξεις ;D ??? :o; Όταν παίζεις όρθιος δε πρέπει να έχει διαφορά αλλά στο καθιστό δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Πολύ άβολη κιθάρα όμως. Εγώ προσωπικά δε μπορούσα να παίξω με τίποτα καθιστός. Φταίει το πάνω κέρατο που είναι πλατύ. το ιδιο κ η ironbird rich...ημουν πρωην κατοχος. μονο η warlock βολευει για τετοια πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2016 :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Aυτη!!! Με η χωρις Peter Πράσινος Mod!!! ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Είναι πολλές, άλλη μια & έχει και απίστευτο ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Serres, το headstock τους το είδες...; :P :P :P Hellfire αυτήν που πόσταρες, εσύ την έφτιαξες βρε θηρίο; :o ;D ;D ;D Gutter εισ'ωραίος... ;) 8) Να βάλω κι εγώ μία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2016 Φιλε Φωτη, δυστυχώς οχι! ;D ΜΙλαμε για φοβερη μοντα, ειναι η μόνη κιθαρα που μπορεις να κουβαλας στον ώμο χωρίς να κοπάνας τους γυρο σου σε κεφαλια και πλάτες !!!! ;D ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση