Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 ποιος μπορεί να διαλέξει μόνο μια, υπάρχουν πολλές κούκλες εκεί έξω "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Οι PRS είναι εργο τεχνης. Δεν χρειαζεται να τις παιζεις, μονο να τις χαζεύεις φτανει. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Mερικές πιο ιδιαίτερες αδυναμίες: Ο κώλος μιας Parker Fly - μεταξύ άλλων - είναι εντυπωσιακό θέαμα. Έτσι για να μην βάλω άλλη μια συνηθισμένη πανέμορφη Les Paul (εγώ γουστάρω και τις κόκκινες SG βέβαια), ας βάλω του Billy Gibbons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Παλια δεν μου αρεσαν οι Τελι αλλα τωρα τις εκτιμω γιατι βγαζουν μια σοβαροτητα και όπως συμφωνήσαμε σε άλλο θρεντ, το περιβαλλον (μεσα και η κιθαρα) επηρεαζει την μουσικη. Η Fly πρεπει να εχει την πιο ανετη προσβαση στους ακριτες, wow! Οσο για την JS, ειναι not of this earth. (Challenge: βρες τον επιλογεα στην Gibbons LP) I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Αυτή τη les paul. Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Γενικά σαν μοντέλο, οι Les Paul Supreme κερδίζουν, για εμένα, στην κατηγορία "Πιό εντυπωσιακό έπιπλο να χαζεύεις" : αλλά γενικότερα οι Les Paul είναι για μένα οι πιο όμορφες κιθάρες, με τις '57 - '59 να ξεχωρίζουν: (ναι, το ξέρω ότι αυτές είναι re-issue) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_pan Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 (Challenge: βρες τον επιλογεα στην Gibbons LP) Φανταζομαι πως ειναι rotary,οπως στις PRS? Μόνο ΘΡΑΣ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Είπα κι εγώ....άργησες.... ;D Πολλές Gibson......δεν το περίμενα στο Noiz ??? ::) Πάντως παρόλο που από Jazz δεν σκαμπάζω γρί, μάλλον αυτήν..... Θεά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Ολες αυτες οι strat, tele, les paul ειναι για τα παππουδια. Η πιο ωραια κιθαρα εκει εξω ειναι αυτη. Για οσους δεν γουσταρουν βαρεμαρα μεχρι θανατου αλλα περιπετεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση