noe13 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 εγω εχω αδυναμια σε οτι κιθαρα εχει παιξει ο gibbons...χωρις να ειμαι ο μεγαλυτερος τους φαν,ο τυπος εχει τρελλο γουστο! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Mια που πιάσαμε τον Peter Green και τον ήχο στη middle position, εντελώς πληροφοριακά, όσες φορές το έχω κάνει με τον καλωδιακό τρόπο, ο μαγνήτης παρέμεινε άθικτος, ενώ όσες (2) έχει γίνει με τον μηχανικό τρόπο (αντιστροφή του μαγνήτη) μέτρησα μια αύξηση στο DC resistance της τάξης των 0,5ΚΩ. Με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται στην αλλαγή (ή και όχι) της συμπεριφοράς του ηχητικά. Αυτό εξηγείται με τη φυσική; BTW για όσους παραμένουν παραδοσιακοί: http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=287 ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ampelofilosofos Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 http://www.noiz.gr/index.php?topic=208301.msg875298#msg875298 Ενδιαφέρουσα,αλλά μάλλον το αντίθετο ντύσιμο θα ήταν καλύτερο (σώμα με black tollex-pickguard με grill cloth & logo)! Να προσθέσω και γω μερικές δικές μου κούκλες: Δηλώνω γνήσιος... "επιπλο"-λάγνος, οπότε παραθέτω prs, suhr και carvin, για τα υπέροχα νερά και finish,συν στις prs, σέξι καμπύλες... :o :o :o (Μερικά quilt maple ρε γ@μ...το είναι σαν να βλέπεις κυματιστή θάλασσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2015 :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Mockingbirds galore! Και ειδικα αυτη: smokin' :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 :o Αυτή έκανε κι εμένα να πεταχτώ απ την καρέκλα και να προσκυνήσω την ομορφιά της εν λόγω κυρίας "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Παει και ασορτι με τα ελληνικα νησια, πισινα διπλα από θαλλασα, Mykonos κτλ. ;D μουρλα :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 ^Σταθερη αξια. οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2015 Mockingbirds galore! Και ειδικα αυτη: smokin' :D Πολύ άβολη κιθάρα όμως. Εγώ προσωπικά δε μπορούσα να παίξω με τίποτα καθιστός. Φταίει το πάνω κέρατο που είναι πλατύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση